A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

12 травня Березнівчани відзначили День міста

Дата: 13.06.2022 09:17
Кількість переглядів: 317

 

12 травня, у День Святої Трійці та День міста, у Березному розпочалися з урочистих богослужінь.

З нагоди Дня міста Березнівський міський голова Руслан Пилипчук спільно з представниками першого відділу Рівненського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, добровільного формування територіальної громади, вшановуючи пам'ять українських героїв поклали  квіти до  пам'ятника Тарасу Шевченку та пам'ятника Героям Небесної сотні та загиблим Захисникам України. Керівниками установ та організацій покладено квіти до всіх пам'ятників та пам'ятних знаків, меморіальних дошок міста.

Впродовж дня березнівчани та гості міста, особливо діти, мали нагоду взяти участь у ряді заходів.

Зокрема, КЗ "Березнівська міська публічна бібліотека" організовано ігровий майданчик для дітей "Живу, люблю і дихаю тобою, моє найкраще місто на землі", для юнацтва проведено літературний квіз "Моє, твоє, наше Березне", у читальному залі бібліотеки відбулася виставка творчих робіт митців Березнівщини "Барвиста палітра рідного міста" та фотовиставка "Березне у стоп-кадрі".

Березнівським краєзнавчим музеєм спільно з майстрами Будинку дитячої та юнацької творчості проведено майстер-клас "Ангел Перемоги". Всі бажаючі мали можливість зробити колоритну світлину у ретрофотозоні та взяти участь у фотопроєкті "Вишивана моя Україна".

Під час екскурсій старими вулицями міста березнівчани та гості ознайомилися з цікавими історичними фактами, які не переставали дивувати навіть корінних містян.

У спортивному напрямку на базі КЗ "Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа проведено традиційних шаховий турнір, а для  шанувальників силових видів спорту – змагання з армреслінгу. Переможці отримали не тільки грамоти а й призи, які сприятимуть здоровому способу життя.

Новою цікавинкою став активний квест "Березне: мандруємо в часі" організований ГО "Березнівська БРАМА" для цьогорічних випускників ліцеїв громади. Участь взяли 5 команд, з яких одна перемогла, але колосальне задоволення отримали усі. 

Справжньою родзинкою до Дня міста став благодійний захід "З вірою в Перемогу", підготовлений талановитими вихованцями Будинку дитячої та юнацької творчості та Березнівської музичної школи. Гості заходу мали можливість на свіжому повітрі насолодитися співом, танцями та віртуозною грою юних виконавців. Під час проведення концерту та благодійного аукціону зібрано 15350 гривень на літнє взуття та ноутбук захисникам України з Березнівщини.

Дякуємо усім учасникам та організаторам за всі заходи, які відбулися напередодні. Це була гарна можливість для березнівчан та гостей міста відчути себе невід'ємною частинкою сильної та незламної української нації, підтримуючи Збройні Сили України  духовно та матеріально доєднатися до боротьби з московськими окупантами.

 

 

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь