A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

Діти з сімей загиблих Захисників відпочили в Карпатах

Дата: 13.06.2022 12:46
Кількість переглядів: 306

 

 

У багатьох українських сім'ях війна забрала життя синів та дочок. Діти, які назавжди втратили тата чи брата потребують особливої соціальної уваги. Саме до таких справ активно долучаються релігійні конфесії та громадські організації.

Завдяки Церкві Святої Трійці міста Рівне діти з сімей загиблих Захисників з Рівненського району з 08 по 12 червня відпочили у Карпатах. В цій групі були і шестеро діток з Березнівської міської територіальної громади.

Проїзд, проживання, харчування та активний і змістовний відпочинок у високогірній Верховині – все це абсолютно безкоштовно забезпечено організаторами.

Юні мандрівники отримали колосальне задоволення від свіжого повітря, мальовничих гірський пейзажів, прогулянок  полонинами, вечірніх посиденьок біля вогнища, оздоровичих спа-процедур та адреналінового рафтингу гірськими річками. Але головним було спілкування дітей та нові приємні дружні знайомства.

 Щиро дякуємо релігійній громаді Церкви Святої Трійці міста Рівне за подароване дітям свято. Особлива вдячність координаторам Ользі, Роману  та Павлу за людяність та активну життєву позицію.

Все буде Україна!

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь