Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

Навчання в умовах війни

Дата: 22.06.2022 09:28
Кількість переглядів: 258

 

Фото без опису

 

Від початку бойових дій Березнівською міською громадою прийнято на навчання 167 внутрішньо переміщених дітей, 69 з яких завершили 2021/2022 навчальний рік у закладах загальної середньої освіти Березнівської міської ради.

791 учень закладів загальної середньої освіти Березнівської міської ради (8% від загальної кількості учнів закладів загальної середньої освіти  громади) після початку бойових дій були вимушені виїхали за кордон. Всі завершили 2021/2022 навчальний рік дистанційно та отримали результати річного оцінювання. Станом на кінець навчального року 280 повернулися до України, 511 досі за кордоном, з них 34 – випускники 9 класів, 33 – випускники 11 класів.

6 внутрішньо переміщених осіб завершили здобуття базової середньої та повної загальної середньої освіти у закладах загальної середньої освіти Березнівської міської ради. Для всіх замовлено відповідні документи про освіту.

Вимушено перемістилися за кордон 41 педагогічний працівник закладів загальної середньої освіти міської ради. 19 з них організували роботу у дистанційному режимі.

Сподіваємося, що новий навчальний рік розпочнемо у мирній і незалежній Україні!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь