A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

Березнівська міська рада додатково виділила 230 тис. грн для забезпечення оборони України

Дата: 14.07.2022 14:45
Кількість переглядів: 462

 

11 липня 2022 року відбулось чергове засідання виконавчого комітету Березнівської міської ради. Одним з питань що розглядалися на засіданні було затвердження Програми сприяння оборонній та мобілізаційній роботі, забезпечення виконання заходів з територіальної оборони та підготовки місцевого населення до участі в русі національного спротиву, захисту безпеки населення та ліквідації наслідків збройної агресії Російської Федерації на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області на 2022 рік. Програмою зокрема визначено основні завдання та заходи щодо:

- зміцнення матеріально-технічної бази та матеріального забезпечення виконання заходів та робіт з територіальної оборони, підготовки місцевого населення до участі в русі національного спротиву, захисту безпеки населення та ліквідації наслідків збройної агресії Російської Федерації;

- сприяння оборонній та мобілізаційній роботі;

- сприяння підготовці підрозділів військовослужбовців Збройних Сил України та інших складових сил оборони;

- фінансового забезпечення виконання заходів та робіт з мобілізаційної підготовки місцевого значення;

- військово-патріотичного виховання;

- формування та використання місцевого матеріального резерву для запобігання, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій воєнного характеру.

Також на засіданні виконкому розглядалось питання внесення змін до міського бюджету Березнівської міської територіальної громади. На виконання вищезазначеної Програми з міського бюджету передбачено виділення коштів в сумі 230,0 тис. грн для забезпечення виконання заходів і повноважень передбачених Законом України «Про правовий режим воєнного стану», необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави, а також здійснення превентивних заходів на території Березнівської міської ради, зокрема виділено 80,0 тис. грн для відділення № 4 Рівненського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Рівненській області, 7 державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Рівненській області – 50,0 тис. грн та першого відділення Рівненського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки – 100,0 тис. грн.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь