A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

21 липня членам добровільного формування цивільного захисту старостинського округу № 8 (с.Вітковичі) було ліквідовано лісову пожежу поблизу села Вітковичі

Дата: 05.08.2022 09:28
Кількість переглядів: 262

 

 

Нині на території Березнівської територіальної громади утримується надзвичайний рівень пожежної небезпеки, що спричиняє виникненню численних пожеж у природних екосистемах та на відкритих територіях. 

Причиною таких загорянь частіше за все стають: кинутий на землю палаючий сірник чи недопалок, багаття, розведене у місцях з підсохлою травою, свідомий підпал сухостою або стерні на полі, а також необережність під час проведення господарських робіт.

21 липня цього року о 15.50 поблизу села Вітковичі Березнівської територіальної громади Рівненського району виникла лісова пожежа. На момент прибуття членів добровільного формування цивільного захисту старостинського округу № 8 (с.Вітковичі), вогонь охопив лісову підстилку хвойного масиву та поширювався по території. Вогнем знищено підстилку хвойного лісу на площі 0.1 га. Завдяки зусиллям членів добровільного формування цивільного захисту старостинського округу № 8, небайдужих жителів  села Вітковичі пожежу було ліквідовано за лічені хвилини, не давши вогню піти далі.

Звертаємось до жителів Березнівської територіальної громади бути уважними та відповідальними. Завжди дотримуйтесь правил пожежної безпеки. А за ознак виникнення пожежі не гайте часу та одразу телефонуйту до Служби порятунку за номером «101». Давайте разом берегти екосистеми від вогню.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь