A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

Проведено захід для суб'єктів пробації на тему: «Протидія торгівлі людьми!»

Дата: 05.08.2022 11:10
Кількість переглядів: 264

 

 

   30.07.2022 року до відзначення «Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми» начальником Рівненського районного сектору № 1 філії Державної установи «Центр пробації» у Рівненській області Михайлом Лейченком, 05.08.2022 року організовано спільно із старшим дільничним офіцером  поліції сектору провенції НП ГУНП в Рівненській області Олександром Гребінцем та завідувачем сектору «Березнівське бюро безоплатної правової допомоги» відділу безоплатної правової допомоги  Сарненського МЦ з надання БВПД Юлією Пахальчук , захід для суб'єктів пробації на тему: на тему: «Протидія торгівлі людьми!».
     На сьогоднішній день одним із негативних явищ, які існують у сучасному світі є торгівля людьми від якої потерпають чоловіки, жінки та діти. Це явище, яке порушує права людини, принижує її честь та гідність.

   У 2013 році Генеральна Асамблея ООН затвердила резолюцію №A/RES/68/192 від 18 грудня 2013 року. Резолюція закріпила дату проведення свята (30 липня), представила головні цілі, описала важливість і механізми боротьби із згубним явищем.
   Присутнім підобліковим підрозділу пробації, розповіли про проблеми злочинності пов’язаної з торгівлею людьми, які мають глобальний характер і стоять на третьому місці після торгівлі зброєю та наркотиками. Україна була серед перших країн у Європі, яка у 1998 році встановила кримінальну відповідальність за торгівлю людьми, яка визначає ці злочинні дії як вербування, переміщення, переховування, передачу або одержання людини, вчинені з метою експлуатації, з використанням обману, шантажу чи уразливого стану особи.
Слід зазначити, що Україна докладає багато зусиль у сфері протидії торгівлі людьми, особливо в частині поширення Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми.
Учасники отримали основні поради як захистити себе та своїх рідних, плануючи поїздку за кордон, та куди звертатися за допомогою, якщо потрапили у скрутну ситуацію за межами держави. Також, бажаючі мали можливість пройти квест з працевлаштування,  створеного за підтримки Міжнародноії організаціії з міграції (МОМ) та за фінансування від Уряду Японії.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь