A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

Перше пленарне засідання десятої сесії VIII скликання від 16.08.2022 року

Дата: 16.08.2022 14:30
Кількість переглядів: 274

 

 

Про стан справ у комунальному некомерційному підприємстві "Березнівська центральна міська лікарня" Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

Про стан справ у комунальному некомерційному підприємстві "Березнівський центр первинної медичної допомоги" Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

Про стан справ у комунальному некомерційному підприємстві "Березнівська стоматологічна поліклініка" Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

Про стан справ у сфері культури Березнівської міської територіальної громади.

Про стан справ у галузі житлово - комунального господарства та інфраструктури Березнівської міської територіальної громади.

Про надання дозволу на розміщення телекомунікаційного обладнання ПрАТ «Київстар».

Про зміну найменування комунального підприємства «Березнекомунсервіс» та затвердження  Статуту підприємства у новій редакції.

 Про внесення змін до рішення міської ради від 07 грудня 2021 року № 593 «Про встановлення вартості харчування в закладах освіти Березнівської міської ради на 2022 рік».

Про внесення змін до переліків першого та другого типу об’єктів комунальної  власності територіальної громади Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області, що підлягають передачі в оренду на аукціоні та без проведення аукціону затверджених рішенням міської ради від 28.06.2022 № 731.

Про передачу основних засобів, що є комунальною власністю Березнівської міської ради Рівненського  району Рівненської області, з балансу закладу дошкільної освіти (ясла-садок) «Ромашка» села Моквин Березнівської міської ради Рівненського  району Рівненської області  на баланс комунального підприємства «Березневодоканал» Березнівської міської ради Рівненського  району Рівненської області.

Про визначення мінімальної вартості місячної оренди одного квадратного метра загальної площі нерухомості  на території Березнівської міської територіальної громади.

Про Перелік об’єктів нерухомого майна комунальної власності Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

Про поновлення договору оренди землі ДЕНИСЕНКУ Олексію Валерійовичу.

Про надання дозволу на розроблення проєктів землеустрою  щодо  відведення земельних ділянок в оренду ПрАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО» на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

Про надання дозволу на розроблення технічної документації щодо поділу та об’єднання земельної ділянки комунальної власності на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

Про повторний розгляд заяви Василя ЦІПАНА про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

Про повторний розгляд заяви Юлії ЦІПАН про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

Про повторний розгляд заяви Світлани ЦІПАН про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

Про повторний розгляд заяви Івана ЦІПАНА про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

Про повторний розгляд заяви Віктора ЦІПАНА про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

Про повторний розгляд заяви Ольги ОДЕЙЧУК про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

Про включення земельної ділянки несільськогосподарського призначення в перелік земель, що підлягають продажу.

Про надання згоди на безоплатне прийняття у комунальну власність Березнівської міської територіальної громади майна державної власності


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь