A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

Перше пленарне засідання десятої сесії VIII скликання від 16.08.2022 року

Дата: 17.08.2022 11:42
Кількість переглядів: 1241

 

ПРОТОКОЛ № 25 Першого пленарного засідання десятої сесії Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області VIII скликання

752 Про стан справ у комунальному некомерційному підприємстві "Березнівська центральна міська лікарня" Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

Додаток 1 Аналіз використання коштів в розрізі видів надходжень по КНП "Березнівська ЦМЛ" протягом І півріччя 2022 року та відповідного періоду 2021 року

Додаток Порівняльна характеристика показників здоров’я  населення та роботи КНП «Березнівська ЦМЛ» І півріччя 2021 – І півріччя 2022

Інформація про стан справ у комунальному некомерційному підприємстві "Березнівська центральна міська лікарня"

753 Про стан справ у комунальному некомерційному підприємстві "Березнівський центр первинної медичної допомоги" Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

Додаток Аналіз роботи

754 Про стан справ у комунальному некомерційному підприємстві "Березнівська стоматологічна поліклініка" Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

Інформація про стан справ в комунальному некомерційному підприємстві  «Березнівська стоматологічна поліклініка»

Березнівської міської ради

755 Про стан справ у сфері культури Березнівської міської територіальної громади.

Інформація про стан справ у сфері культури та мистецтва, засновником яких є Березнівська міська рада, за період з 01.01.2022 по 01.07.2022

756 Про стан справ у галузі житлово - комунального господарства та інфраструктури Березнівської міської територіальної громади.

757 Про надання дозволу на розміщення телекомунікаційного обладнання ПрАТ «Київстар».

758 Про зміну найменування комунального підприємства «Березнекомунсервіс» та затвердження  Статуту підприємства у новій редакції.

СТАТУТ КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА “БЕРЕЗНЕКОМУНСЕРВІС” БЕРЕЗНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ (нова редакція)

 759 Про внесення змін до рішення міської ради від 07 грудня 2021 року № 593 «Про встановлення вартості харчування в закладах освіти Березнівської міської ради на 2022 рік».

760 Про внесення змін до переліків першого та другого типу об’єктів комунальної  власності територіальної громади Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області, що підлягають передачі в оренду на аукціоні та без проведення аукціону затверджених рішенням міської ради від 28.06.2022 № 731.

Додаток 

761 Про передачу основних засобів, що є комунальною власністю Березнівської міської ради Рівненського  району Рівненської області, з балансу закладу дошкільної освіти (ясла-садок) «Ромашка» села Моквин Березнівської міської ради Рівненського  району Рівненської області  на баланс комунального підприємства «Березневодоканал» Березнівської міської ради Рівненського  району Рівненської області.

762 Про визначення мінімальної вартості місячної оренди одного квадратного метра загальної площі нерухомості  на території Березнівської міської територіальної громади.

763 Про Перелік об’єктів нерухомого майна комунальної власності Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

Додаток ПЕРЕЛІК об’єктів нерухомого майна комунальної власності Березнівської міської територіальної громади

764 Про поновлення договору оренди землі ДЕНИСЕНКУ Олексію Валерійовичу.

765 Про надання дозволу на розроблення проєктів землеустрою  щодо  відведення земельних ділянок в оренду ПрАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО» на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

766 Про надання дозволу на розроблення технічної документації щодо поділу та об’єднання земельної ділянки комунальної власності на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

767 Про повторний розгляд заяви Василя ЦІПАНА про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

768 Про повторний розгляд заяви Юлії ЦІПАН про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

769 Про повторний розгляд заяви Світлани ЦІПАН про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

770 Про повторний розгляд заяви Івана ЦІПАНА про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

771 Про повторний розгляд заяви Віктора ЦІПАНА про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

772 Про повторний розгляд заяви Ольги ОДЕЙЧУК про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у власність на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

773 Про включення земельної ділянки несільськогосподарського призначення в перелік земель, що підлягають продажу.

774 Про надання згоди на безоплатне прийняття у комунальну власність Березнівської міської територіальної громади майна державної власності


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь