A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

До уваги представників бізнесу! Ukraineinvest розпочав пошук інвестиційних проєктів

Дата: 24.08.2022 12:24
Кількість переглядів: 228

 

 

 

З метою залучення приватного сектору до відбудови України, підтримки бізнесу в реалізації запланованих інвестиційних проектів, що сприятимуть відновленню економіки України, UkraineInvest розпочала пошук інвестиційних проєктів. .

Враховуючи стратегічну локацію  Рівненської  області в даний час, тому інвестиційні проекти у Вашому регіоні можуть мати значний рівень інвестиційної привабливості.


Готові до реалізації проєкти будуть презентовані інвестиційній спільноті під час заходу Rebuilding Ukraine with the Private Sector: International Investment Fair, який відбудеться 29 вересня 2022 р. в онлайн-форматі. Це платформа для ефективної взаємодії урядових організацій, власників інвестиційних проєктів та міжнародної бізнес-спільноти з метою залучення інвестицій та відбудови України. 

 

Проєкти на нижчій стадії готовності будуть опубліковані в UkraineInvest Guide – універсальному довіднику для іноземних інвесторів, які розглядають інвестиційну діяльність в Україні.

 

Тож, якщо ваш бізнес має план інвестиційного розвитку або потребує залучення інвестицій, заповніть онлайн-форму за посиланням - https://forms.gle/ByzggiwGVZShpqcr9  Опитувальник відкритий для заповнення до 10 вересня.

 

ВАЖЛИВО: проекти повинні мати бізнес спрямування і повинні мати пряму фінансову окупність. Дана форма НЕ передбачає збір інформації про соціально орієнтовані проекти.

 

Контактна особа щодо питань збору проектів - Оксана Ткачук, в.о. керівника Управління залучення та супроводження Установи oksana.tkachuk@ukraineinvest.gov.ua 


Детальніше про захід Rebuilding Ukraine with the Private Sector: International Investment Fair можливо дізнатися за посиланням:  https://bit.ly/3QgpuqK

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь