A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

Підсумкова нарада освітян Березнівщини

Дата: 26.08.2022 15:48
Кількість переглядів: 392

 

 

 

 

Сьогодні у міській раді, під головуванням Березнівського міського голови Руслана Пилипчука, та за участі керівників закладів дошкільної, загальної середньої і позашкільної освіти, представників причетних служб, відбулася розширена нарада на тему: «Освіта в умовах воєнного стану: підсумки 2021-2022 та завдання на новий 2022 – 2023 навчальний рік». Після детальної доповіді начальника відділу освіти, молоді та спорту міської ради Анатолія Гудька  було підведено підсумки 2021-2022 навчального року та визначено пріоритети діяльності освітянської галузі територіальної громади на новий 2022 – 2023 навчальний рік.

Ключовими напрямками наради стали питання готовності укриттів для учнів (вихованців) навчальних закладів, організація навчального процесу в умовах воєнного стану, готовність матеріально-технічної бази закладів, в тому числі підготовка до опалювального періоду 2022-2023 років.

Підсумовуючи результати наради, міський голова подякував керівникам закладів освіти, їх колективам та батьківським комітетам за відповідальне ставлення до підготовки закладів до нового навчального року, щирий внесок у справу підтримки Збройних Сил України як фінансово, так і продуктами харчування, амуніцією тощо.

По завершенню засідання керівники закладів загальної середньої освіти оглянули об'єкти укриття у  ліцеях №1 та № 2 міста Березне, Городищенському і  Кам'янському ліцеях.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь