A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

ПОВІДОМЛЕННЯ про заборгованість

Дата: 15.09.2022 11:09
Кількість переглядів: 351

 

 

Згідно пункту 5 частини 3 статті 20 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», статей 67, 162 Житлового кодексу України, обов’язком власника (наймача) житлового приміщення є своєчасна оплата наданих житлово-комунальних послуг. Порушуючи норми чинного законодавства, споживач не виконав свого обов’язку щодо оплати спожитих послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій (далі – «Послуга»). Внаслідок цього, у нього виникла прострочена заборгованість з оплати спожитих Послуг (далі – «Борг»), які надавались Комунальним підприємством «Комфорт».

Зобов'язання сплати Боргу є нерозривно пов'язаним з особою боржника, у зв’язку з чим зміна його місця проживання або реєстрації, так само як і відчуження (передача права власності) майна, з яким тим чи іншим чином було пов’язане зобов’язання, на користь іншої особи, не звільняє його від потреби сплати боргу та відповідних обов’язків.

Окрім того повідомляємо, що згідно абз. 11 п. 14 Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, субсидія на наступний строк не призначається у разі наявності простроченої понад два місяці заборгованості з оплати послуг, загальна сума якої перевищує двадцять неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. У такому випадку субсидія призначається у разі погашення заборгованості або укладення договору про реструктуризацію.

На підставі вищенаведеного, просимо у 30-денний строк з моменту отримання даного ПОВІДОМЛЕННЯ оплатити заборгованість на наш поточний рахунок:

№ UA 753204780000026008924902095 в АБ «УКРГАЗБАНК»,

МФО: 320478, ЄДРПОУ 37753532.

       

КП УК «КОМФОРТ»  тел.0979000477

Адреса:34600, м. Березне, вул. Київська, 10А

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь