A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

Дружня підтримка з Бартошице міста-побратима Березного

Дата: 07.10.2022 11:05
Кількість переглядів: 215

 

 

06 жовтня 2022 року міська рада отримала допомогу від польського партнера – міста Бартошице Вармінсько-Мазурського воєводства. Польські друзі передали 18 переносних радіостанцій, 18 ліхтарів, тепловізор та газоаналізатори для рятувальників. Зазначене нове обладнання буде передано для потреб ЗСУ та ДСНС. Варто відзначити, що наші польські друзі з перших днів війни підтримують Україну не тільки словом а й ділом.

Щира вдячність уряду міста Бартошице на чолі з бурмістром Пьотром Петриковскі та громаді міста за підтримку України. Окрема подяка для Віти Радько та Олександра Кусіка, які вирішили питання доставки гуманітарного вантажу з Польщі у м.Березне.

          Довідково: У 2010 році в рамках ініціативи Євросоюзу "Східне партнерство" між Рівненщиною та Вармінсько-Мазурським воєводством Польщі укладено угоду про співпрацю. В рамках реалізації зазначеної угоди, за взаємною зацікавленістю 04 червня 2010 року між містом Березне та містом Бартошице Вармінсько-Мазурського воєводства Польщі укладено угоду про торговельно-економічне, науково-технічне і культурне співробітництво.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь