A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

У Березнівській міській територіальній громаді відбулися заходи, приурочені до Дня захисників і захисниць України

Дата: 14.10.2022 16:07
Кількість переглядів: 208

 

 

Сьогодні, 14 жовтня, у християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці, українці святкують День захисників і захисниць України та День козацтва. З цієї нагоди у Березнівській територіальній громаді відбулися заходи з вшанування захисників та захисниць України.

Вшанувуючи пам’ять загиблих Героїв в російсько-українській війні, покладено квіти на могили загиблих захисників. У місті Березне покладено квіти до памятників та памятних знаків, видатних діячів української історії, пов’язаних з національно-визвольним рухом в Україні.

Головний захід  відбувся біля пам’ятника Героїв Небесної сотні та захисників України. Під час урочистостей Березнівський міський голова Руслан Пилипчук подякував нашим захисникам і захисницям за те, що ціною власного життя дають нам спокійно жити та забезпечувати надійний тил і підтримку Збройних Сил України. Також міський голова подякував всім причетним, які організовують в громаді благодійні заходи з підтримки наших Збройних Сил.

Слова подяки захисникам і захисницям України висловив начальник першого відділу Рівненського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, полковник  Сергій Антонюк.

Хвилиною мовчання та покладанням квітів присутні вшанували пам’ять захисників нашої Батьківщи, які віддали своє життя за Україну.

          Слава Українї!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь