A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

Перше пленарне засідання одинадцятої сесії VIII скликання від 17.10.2022

Дата: 17.10.2022 16:26
Кількість переглядів: 271

 

 

1. Про звільнення у 2022-2023 навчальному році батьків учнів Березнівського ліцею № 3 Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області від батьківської плати 50 відсотків від вартості харчування одного учня на день.

2. Про внесення змін у рішення Березнівської міської ради від 07 грудня 2021 року № 593 «Про встановлення вартості харчування в закладах освіти Березнівської міської ради на 2022 рік».

3. Про внесення змін до переліків першого та другого типу об’єктів комунальної  власності територіальної громади Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області, що підлягають передачі в оренду на аукціоні та без проведення аукціону, затверджених рішенням Березнівської міської ради від 28.06.2022 №731

4. Про початок розроблення проєкту Стратегії розвитку Березнівської міської територіальної громади до 2030 року.

5. Про передачу мереж вуличного освітлення та матеріальних цінностей на баланс комунального підприємства «Березнекомунсервіс» Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області з балансу Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області

6. Про визнання таким, що втратило чинність, рішення Березнівської міської ради від 03 серпня 2021 року № 401 «Про Березнівську міську ланку територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту».

7. Про затвердження Стратегії розвитку Бистрицького ліцею Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області на 2022-2027 роки.

8. Про найменування нововідведеної вулиці у селі Бистричі Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

9. Про перейменування вулиць та провулків у населених пунктах Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

10. Про схвалення проєкту договору про співробітництво територіальних громад у формі спільного фінансування (утримання) комунального закладу «Березнівська музична школа» Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

11. Про схвалення проєкту договору про співробітництво територіальних громад у формі спільного фінансування (утримання) комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування  (надання соціальних послуг)» Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

12. Про схвалення проєкту договору про співробітництво територіальних громад у формі спільного фінансування (утримання) комунальної установи «Трудовий архів» Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

13. Про схвалення проєкту договору про співробітництво територіальних громад у формі спільного фінансування (утримання) комунальної установи Центру професійного розвитку педагогічних працівників Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

14. Про затвердження Правил з благоустрою територій населених пунктів Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

15. Про включення земельної ділянки несільськогосподарського призначення в с. Яцьковичі в перелік земель, що підлягають продажу.

16. Про включення земельної ділянки несільськогосподарського призначення  в с. Тишиця в перелік земель, що підлягають продажу.

17. Про включення земельних ділянок несільськогосподарського призначення в с. Бистричі в перелік земель, що підлягають продажу.

18. Про внесення змін в рішення Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

19. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення ШТЕМПЕЛЮ Юрію Петровичу на території  Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

20. Про надання дозволу на розроблення проєкту  землеустрою  щодо  відведення земельної ділянки в  оренду ПрАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО» на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

21. Про затвердження проєктів землеустрою та передачу земельних ділянок в оренду ПрАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО» на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

22. Про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, що відводяться в оренду ПрАТ «Рівнеобленерго» на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

23. Про надання дозволу ФГ «ЧЕРЕМШИНА» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель та передачу в оренду ТОВ «МАЯК - 3» земельної ділянки сільськогосподарського призначення  комунальної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

25. Про прийняття у комунальну власність права власності на земельну ділянку, укладання договору про передачу права власності на земельну ділянку у зв’язку з добровільною відмовою власника.

26. Про передачу в оренду ТОВ «ФОРЕСТ - МКСК» земельної ділянки сільськогосподарського призначення  комунальної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

27. Про надання згоди на передачу ТОВ «Мисливсько-Рибальський Клуб «БЕКАС» в користування для ведення мисливського господарства мисливських угідь.

28. Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок шляхом зміни цільового призначення.

29. Про звернення депутатів Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо необхідності визначення пріоритетів бюджетного фінансування, спрямованих на забезпечення обороноздатності держави та соціального захисту громадян при розгляді проєкту Закону України «Про Державний бюджет України на 2023 рік».

30. Про звернення депутатів Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо захисту громадян від енергетичного колапсу.

31. Про затвердження статутного капіталу, внесення змін до видів економічної діяльності та затвердження Статуту комунального підприємства  «Березневодоканал» Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області у новій редакції.

32. Про безоплатну передачу у комунальну власність Соснівської селищної територіальної громади виробничих запасів та необоротних активів, що є комунальною власністю Березнівської міської територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь