A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

Перше пленарне засідання одинадцятої сесії VIII скликання від 17.10.2022 року

Дата: 20.10.2022 12:10
Кількість переглядів: 1323

 

ПРОТОКОЛ № 26 Першого пленарного засідання одинадцятої сесії Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області VIII скликання

ПИТАННЯ, що виносяться на розгляд першого пленарного засідання одинадцятої сесії Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області VIII скликання

775 Про звільнення у 2022-2023 навчальному році батьків учнів Березнівського ліцею № 3 Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області від батьківської плати 50 відсотків від вартості харчування одного учня на день.

776 Про внесення змін у рішення Березнівської міської ради від 07 грудня 2021 року № 593 «Про встановлення вартості харчування в закладах освіти Березнівської міської ради на 2022 рік».

777 Про внесення змін до переліків першого та другого типу об’єктів комунальної  власності територіальної громади Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області, що підлягають передачі в оренду на аукціоні та без проведення аукціону, затверджених рішенням Березнівської міської ради від 28.06.2022 №731.

Додаток

778 Про початок розроблення проєкту Стратегії розвитку Березнівської міської територіальної громади до 2030 року.

Додаток

779 Про передачу мереж вуличного освітлення та матеріальних цінностей на баланс комунального підприємства «Березнекомунсервіс» Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області з балансу Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області

Додаток

Додаток СКЛАД КОМІСІЇ з передачі на баланс комунального підприємства «Березнекомунсервіс» Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області з балансу Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області мереж вуличного освітлення та матеріальних цінностей

780 Про визнання таким, що втратило чинність, рішення Березнівської міської ради від 03 серпня 2021 року № 401 «Про Березнівську міську ланку територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту».

781 Про затвердження Стратегії розвитку Бистрицького ліцею Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області на 2022-2027 роки.

Додаток

782 Про найменування нововідведеної вулиці у селі Бистричі Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

783 Про перейменування вулиць та провулків у населених пунктах Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

784 Про схвалення проєкту договору про співробітництво територіальних громад у формі спільного фінансування (утримання) комунального закладу «Березнівська музична школа» Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

Додаток Договір

785 Про схвалення проєкту договору про співробітництво територіальних громад у формі спільного фінансування (утримання) комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування  (надання соціальних послуг)» Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

Додаток Договір 

786 Про схвалення проєкту договору про співробітництво територіальних громад у формі спільного фінансування (утримання) комунальної установи «Трудовий архів» Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

Додаток Договір

 787 Про схвалення проєкту договору про співробітництво територіальних громад у формі спільного фінансування (утримання) комунальної установи Центру професійного розвитку педагогічних працівників Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

Додаток Договір

 788 Про затвердження Правил з благоустрою територій населених пунктів Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

ПРАВИЛА БЛАГОУСТРОЮ територій населених пунктів Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області

 789 Про включення земельної ділянки несільськогосподарського призначення в с. Яцьковичі в перелік земель, що підлягають продажу.

 790 Про включення земельної ділянки несільськогосподарського призначення  в с. Тишиця в перелік земель, що підлягають продажу.

 791 Про включення земельних ділянок несільськогосподарського призначення в с. Бистричі в перелік земель, що підлягають продажу.

  792 Про внесення змін в рішення Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

 793  Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення ШТЕМПЕЛЮ Юрію Петровичу на території  Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

  794  Про   надання  дозволу  на розроблення проєкту  землеустрою  щодо  відведення земельної   ділянки      в  оренду   ПрАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО»     на    території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

   795  Про затвердження проєктів землеустрою та передачу земельних ділянок в оренду ПрАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО» на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

   796  Про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, що відводяться в оренду ПрАТ «Рівнеобленерго» на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

  797 Про надання дозволу ФГ «ЧЕРЕМШИНА» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

   798 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель та передачу в оренду ТОВ «МАЯК - 3» земельної ділянки сільськогосподарського призначення  комунальної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

   799  Про прийняття у комунальну власність права власності на земельну ділянку, укладання договору про передачу права власності на земельну ділянку у зв’язку з добровільною відмовою власника.

    800 Про передачу в оренду ТОВ «ФОРЕСТ - МКСК» земельної ділянки сільськогосподарського призначення  комунальної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

      801  Про надання згоди на передачу ТОВ «Мисливсько-Рибальський Клуб «БЕКАС» в користування для ведення мисливського господарства мисливських угідь.

   802 Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок шляхом зміни цільового призначення.

    803 Про затвердження статутного капіталу, внесення змін до видів економічної діяльності та затвердження Статуту комунального підприємства  «Березневодоканал» Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області у новій редакції

Додаток 

      804  Про безоплатну передачу у комунальну власність Соснівської селищної територіальної громади виробничих запасів та необоротних активів, що є комунальною власністю Березнівської міської територіальної громади.

Додаток

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь