A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

Виробники сільськогосподарської продукції Березнівщини отримали допомогу від держави

Дата: 17.11.2022 10:37
Кількість переглядів: 107

 

 

 

На початку вересня Міністерство аграрної політики та продовольства України анонсувало програму підтримки виробників сільськогосподарської  продукції за двома напрямами: перший – для аграріїв, які обробляють 1-120 га угідь сільськогосподарського призначення (виплата 3 100 грн на 1 га), другий – для тих, хто утримує від 3 до 100 корів (виплата 5 300 грн на корову). 

Всього на Березнівщині 27 суб’єктами господарювання отримано кошти  на суму 820 тисяч гривень,  в тому числі  1 фермерське господарство та 26 фізичних осіб за напрямами:

- бюджетна субсидія на одиницю оброблюваних угідь сільськогосподарського призначення (1 гектар) для провадження сільськогосподарської діяльності,  11 суб’єктів господарювання на суму 231,7 тисяч гривень, з них 1  юридична особа та  10 фізичних осіб;

- спеціальна бюджетна дотація за утримання великої рогатої худоби (корів) усіх напрямів продуктивності 16 суб’єкти господарювання громади на суму 588,3, тисяч гривень, з них 16  фізичних осіб.

Кошти зараховано суб’єктам господарювання, які подали заявки у вересні поточного року в рамках  програми підтримки малих агровиробників, що фінансується за рахунок бюджетної підтримки Європейського Союзу. Загальна сума коштів – понад 1,5 мільярда гривень.

Суб’єкти господарювання, які подали заявки у жовтні поточного року в рамках даної програми свої кошти отримають після перевірки заявок та підписання договору на отримання коштів.

Учасниками програми стали виробники сільськогосподарської продукції, котрі зареєстровані у Державному аграрному реєстрі та відповідали її критеріям. Бути учасником Державного аграрного реєстру є однією з ключових умов участі в програмі. До того ж усі реєстранти Державного аграрного реєстру   можуть у режимі реального часу отримати доступ до інформації про наявні програми підтримки.

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь