A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

Триває підготовка міського бюджету Березнівської міської територіальної громади на 2023 рік

Дата: 05.12.2022 07:59
Кількість переглядів: 158

 

 

Триває підготовка міського бюджету Березнівської міської територіальної громади на 2023 рік. Новий кошторис готується в умовах війни, а отже, основним чином зумовлений викликами, заходами і потребами сьогодення та орієнтований на проведення оптимізації витрат розпорядників коштів бюджету шляхом виключення непріоритетних та неефективних витрат; здійснення бюджетними установами заходів, спрямованих на максимальну економію та раціональне споживання енергоносіїв; впорядкування чисельності працівників бюджетних установ.

30 листопада 2022 року, о 14.00 годині, у малій залі міської ради відбулося засідання робочої групи з  питань формування проєкту міського бюджету Березнівської міської територіальної громади на 2023 рік, утвореної розпорядженням міського голови № 134 від 31.08.2022. До обговорення були запрошені члени робочої групи, головні розпорядники бюджетних коштів, представники Березнівської державної податкової інспекції Головного управління державної податкової служби у Рівненській області, керівники та головні бухгалтери комунальних закладів та установ, що фінансуються з міського бюджету.

Відкрив засідання керівник робочої групи – перший заступник міського голови Анатолій КОШМАНЮК, який ознайомив робочу групу з планом роботи та з особливостями складання проєктів місцевих бюджетів на 2023 рік в умовах воєнного стану.

Начальник фінансового управління Наталія ГАЙДУК ознайомила присутніх із попередніми розрахунковими показниками надходжень податків і зборів до дохідної частини та з  особливостями формування видаткової частини міського бюджету на 2023 рік.

У ході обговорення членами робочої групи розглянуто попередні розрахункові  показники видаткової  частини міського бюджету, сформовані  відповідно до потреби, визначеної головними розпорядниками бюджетних коштів на 2023 рік, а також детально обговорено нагальні потреби установ на плановий рік, забезпеченість граничним обсягом, додаткову потребу у коштах.

За результатами роботи робочої  групи прийнято рішення доручити фінансовому управлінню міської ради розробити проєкт рішення міської ради «Про міський бюджет Березнівської міської територіальної громади на 2023 рік» та подати його на схвалення виконавчому комітету Березнівської міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь