A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

Консультації з питань застосування законодавства про працю

Дата: 09.01.2023 09:34
Кількість переглядів: 115

Фото без опису

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 12.01.2022 № 14 «Деякі питання територіальних органів Державної служби з питань праці» ліквідовано як юридичні особи публічного права територіальні органи Державної служби з питань праці, в тому числі і Управління Держпраці у Рівненській області та утворене Західне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці.

З метою запобігання порушень суб’єктами господарювання законодавства про працю та, як наслідок, можливого зростання соціальної напруги, новоутворене Управління інспекційної діяльності у Рівненській області Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці, відповідно до п.п. 40 п. 4 Положення про Західне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці, затвердженого наказом Державної служби України з питань праці від 23.09.2022 № 169, проводить інформаційно – роз’яснювальну роботу, як з роботодавцями, так і з  найманими працівниками.

Отже, отримати консультацію з питань застосування законодавства про працю, а саме: оформлення трудових відносин (примусова праця), робочий час, час відпочинку, оплату праці, гарантії та компенсації, а також інших питань трудового законодавства можна за допомогою сервісу «Інтерактивний інспектор».


Зокрема експрес – консультації можна отримати безпосередньо в Управлінні інспекційної діяльності у Рівненській області за адресою: м. Рівне, вул. Казимира Любомирського, 7  по телефону: (0362) 63-45-24, (0362) 63-10-33.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь