A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

ЗАХОДИ БЕЗПЕКИ ПІД ЧАС ВОДОХРЕЩА

Дата: 16.01.2023 09:25
Кількість переглядів: 107

 

 

Вважається, що на Водохреща, 19 січня, вода в річках і інших водоймищах знаходить чудодійну силу і здатна навіть зцілити. Для того, щоб отримати від купання задоволення та користь потрібно дотримуватись нескладних рекомендацій.

Головне, під час Водохреща -  утриматися від купання там, де не перевірено дно, ні в якому разі не заходити у воду в стані алкогольного сп'яніння і не допускати переохолодження.

Не можна купатися в тих водоймах, де не чергують представники служб порятунку і медичні працівники. Не можна пірнати у воду безпосередньо з льоду, а при груповому купанні кількість людей, які знаходяться у воді, не повинна перевищувати трьох осіб. Також заборонено купання дітей без нагляду батьків або дорослих.

 У жодному разі не пірнайте у воду - заходьте в ополонку повільно і обережно. Глядачі не повинні виходити на лід, а бажаючим зануритися слід по черзі обережно підходити до ополонки.

Безпосередньо в ополонці можна перебувати всього кілька секунд - зазвичай не більше трьох - потім потрібно переодягнутися в теплий одяг і піти в тепле приміщення або автомобіль, де відразу випити гарячого чаю з медом.

Не рекомендується вживати перед купанням алкогольні напої: думка про те, що спиртне зігріває тіло - помилкова. І саме у стані алкогольного сп'яніння збільшується ймовірність стати жертвою власної необачності.

       Краще утриматися від традиційних купань, особливо людям із захворюваннями легенів і серцево-судинної системи.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь