A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

У селі Бистричі Березнівської територіальної громади  попрощались із загиблим Миколою Солончуком

Дата: 21.01.2023 17:47
Кількість переглядів: 160

 

 

Щодня клята війна з росією забирає життя захисників та захисниць, синів та доньок українського народу, які віддають свої життя за наш з вами спокій, за свободу, незалежність та територіальну цілісність України.

Сьогодні, 21 січня, Березнівщина востаннє проводжала воїна Миколу Солончука з села Бистричі.

40-річний солдат зенітно-артилерійського відділення зенітно-артилерійського взводу десантно-штурмового батальйону загинув 17 січня внаслідок вибухової травми під час бойових дій у Донецькій області.

Учора, 20 січня жителі Березнівської територіальної громади живим коридором зустріли по населених пунктах траурний кортеж, аби віддати належну шану нашому Герою.

В останню земну дорогу воїна проводжали з почестям та українськими прапорами рідні, друзі, вся громада села Бистричі. Поховальна процесія пройшла від батьківської домівки «живим коридором» односельчан на узбіччі рідної вулиці до місцевого Свято-Миколаївского храму, в якому священнослужителі помолилися за упокій душі воїна, який віддав власне життя за майбутнє нашої держави.

Поховали Героя у рідному селі Бистричі на місцевому кладовищі зі всіма військовими почестями під залпи останнього салюту.

Звитяжний воїн та відданий патріот, стриманий у словах, але такий щирий у своїх вчинках, надійний та скромний, доброзичливий та життєрадісний - таким Микола залишиться у пам'яті рідних, друзів, побратимів, усіх хто його знав, любив, поважав.

Важко знайти слова, які б змогли зменшити біль, що переживають рідні, близькі та друзі загиблого. У скорботі та молитві низько схиляємо голови, вшановуючи пам’ять вірного Сина України!

Щирі співчуття рідним та близьким.

Вічна та світла пам'ять Герою України!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь