A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

У Зірному провели в останню путь військового Андрія Мойсєйця

Дата: 26.01.2023 16:06
Кількість переглядів: 147

 

Сьогодні, 26 січня, на Березнівщині провели в останню дорогу 43-річного старшого солдата мінометної батареї механізованого батальйону Андрія Мойсєйця, який загинув під час виконання бойового завдання 20 січня 2023 року у Луганській області.

Андрій був мобілізований до ЗСУ в квітні минулого року та мужньо боронив рубежі нашої країни від російських окупантів, віддавши життя за світле майбутнє нашої нації.

Сьогодні тіло загиблого захисника зустріли на рідній землі. Сотні мешканців громади вийшли віддати шану Герою.

Рідні, друзі, священнослужителі та односельчани зібралися на родинному подвір’ї Мойсєйців щоби висловити безмежну вдячність захиснику, який віддав своє життя за Україну, за її незалежність, територіальну цілісність, за спокій сердець та за майбутнє кожного з нас. Під звуки оркестру усією громадою проводжали траурний кортеж із домовиною вірного сина України з рідної домівки сільськими вулицями до Свято-Пантелеймонівського храму села Зірне та місця спочинку.

Поховали загиблого з усіма військовими почестями на місцевому кладовищі. На його честь військовослужбовці здійснили салютний залп.

Чесний, працьовитий, стриманий у словах, відданий своїй Батьківщині, захоплювався історичними книгами та понад усе любив свою маму, дружину, сина і доньку шкільного віку – саме таким залишиться в пам’яті односельчан Мойсєєць Андрій Анатолійович.

Важко сприймати смерть наших захисників. Ще важче знайти слова втіхи і підтримки для рідних, близьких та знайомих загиблого. Це невимовний біль та непоправна втрата, яку не пробачимо окупанту і ніколи не забудемо.

Кожен мешканець Березнівської громади схиляє голову перед відважністю, стійкістю та патріотизмом нашого Героя-земляка.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь