A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

Чотирнадцята позачергова сесія міської ради VIII скликання від 02.02.2023 року

Дата: 03.02.2023 10:10
Кількість переглядів: 1040

 

ПРОТОКОЛ

Про затвердження звітів про виконання міського бюджету та використання коштів резервного фонду міського бюджету Березнівської міської територіальної громади за 2022 рік.

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Пояснювальна записка

Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Березнівської міської територіальної громади на 2023 рік.

Про внесення змін до Програми сприяння оборонній та мобілізаційній роботі, забезпечення виконання заходів з територіальної оборони та підготовки місцевого населення до участі в русі національного спротиву, захисту безпеки населення та ліквідації наслідків збройної агресії росії на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області на 2023 рік.

 Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства "Березнівська центральна міська лікарня" Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області на 2023 – 2025 роки.

 Про внесення змін до міського бюджету Березнівської міської територіальної громади на 2023 рік.

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 4

Додаток 5

Пояснююча записка

Про внесення змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства "Березнівський центр первинної медичної допомоги" Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області на 2023 рік.

Додаток

Про прийняття із спільної власності сіл, селищ та міст Рівненської області у комунальну власність Березнівської міської територіальної громади медичного обладнання.

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність САМОЙЛИКУ Віктору Сергійовичу на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь