A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

П'ятнадцята сесія міської ради VIII скликання від 21.02.2023

Дата: 21.02.2023 12:01
Кількість переглядів: 175

 

1. Про звіт Березнівського міського голови Рівненського району Рівненської області Руслана ПИЛИПЧУКА про діяльність виконавчих органів міської ради, у тому числі про здійснення державної регуляторної політики за 2022 рік.

2. Про виконання Програми економічного і соціального розвитку Березнівської міської територіальної громади на 2022 рік.

3. Про виконання Програми сприяння оборонній  та мобілізаційній роботі, забезпечення виконання заходів з територіальної оборони та підготовки місцевого населення до участі в русі національного спротиву, захисту безпеки населення та ліквідації наслідків збройних агресії Російської Федерації на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області на 2022 рік.

4. Про внесення змін до бюджету Березнівської міської територіальної громади  на 2023 рік.

5. Про звіт постійної комісії міської ради з питань прав людини, депутатської діяльності, етики та регламенту за 2022 рік.

6. Про звіт постійної комісії міської ради з питань фінансів, бюджету, планування соціально – економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва за 2022 рік.

7. Про звіт постійної комісії міської ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою за 2022 рік.

8. Про звіт постійної комісії міської ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту за 2022 рік.

9. Про звіт постійної комісії міської ради з гуманітарних питань за 2022 рік.

10. Про звіт старости старостинського округу № 1 (с. Кам’янка) Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області Світлани ПАРФЕНЮК про роботу за 2022 рік.

11. Про звіт старости старостинського округу № 2 (с. Зірне) Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області Мирослава ГОГОЛЯ про роботу за 2022 рік.

12. Про звіт старости старостинського округу № 3 (с. Бистричі) Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області Романа ЗАХАРЧУКА про роботу за 2022 рік.

13. Про звіт старости старостинського округу № 4 (с. Прислуч) Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області Миколи МАМЧУРА про роботу за 2022 рік.

14. Про звіт старости старостинського округу № 5 (с. Моквин) Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області Раїси МУДРОЇ про роботу за 2022 рік.

15. Про звіт старости старостинського округу № 6 (с. Поліське) Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області Лариси РОМАНОВОЇ про роботу за 2022 рік.

16. Про звіт старости старостинського округу № 7 (с. Городище) Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області Юрія ПЛЕСКАЧА про роботу за 2022 рік.

17. Про звіт старости старостинського округу № 8 (с. Вітковичі) Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області Володимира МИРОНЦЯ про роботу за 2022 рік.

18. Про звіт старости старостинського округу № 9 (с. Балашівка) Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області Леоніда ПРОКОПЧУКА про роботу за 2022 рік.

19. Про звіт виконуючої обов’язки старости старостинського округу № 10 (с. Тишиця) Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області Надії КОВБАР про роботу за 2022 рік.

20. Про затвердження Положення про комунальну установу «Балашівський інклюзивно-ресурсний центр» Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області у новій редакції.

21. Про затвердження Положення про комунальну установу «Березнівський інклюзивно-ресурсний центр» Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області у новій редакції.

22. Про внесення змін у юридичну адресу,  затвердження Статуту закладу дошкільної освіти (ясла-садок) № 3 «Веселка» міста Березне Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області у новій редакції.

23. Про внесення змін у юридичну адресу,  затвердження Статуту комунального закладу «Березнівський ліцей-інтернат спортивного профілю» Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області у новій редакції.

24. Про затвердження Програми національно-патріотичного виховання на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області на 2023-2025 роки.

25. Про внесення змін до рішення міської ради від 12.03.2021 № 132 «Про зміну засновників дошкільної освіти, що належать до комунальної власності територіальної громади Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області, затвердження їх статутів у новій редакції».

26. Про внесення змін до переліків першого та другого типу об’єктів комунальної  власності територіальної громади Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області, що підлягають передачі в оренду на аукціоні та без проведення аукціону, затверджених рішенням Березнівської міської ради від 28.06.2022 №731.

27. Про створення постійно діючої комісії із встановлення факту отруєння бджіл на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

28. Про внесення змін до видів економічної діяльності та затвердження Статуту комунального підприємства «Управляюча компанія «Комфорт» Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області у новій редакції.

29. Про припинення права постійного користування земельними ділянками.

30. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), які перебувають в користуванні та передачу їх у власність громадянам (власникам нерухомого майна) на території  Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

31. Про включення земельних ділянок несільськогосподарського призначення  до переліку земель, що підлягають продажу та надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

32. Про затвердження проєкту землеустрою та передачу земельної ділянки в оренду ПрАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО» на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

33. Про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, що відводяться в оренду ПрАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО» на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

34. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою  щодо  відведення земельної ділянки в оренду ПрАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО» на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

35. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення МЕШКО Аліні Сергіївні на території  Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

36. Про внесення змін в рішення від 02.12.2022 № 834 Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

37. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду САВАНЧУКУ Василю Васильовичу на території Березнівської міської ради  Рівненського району Рівненської області.

38. Про внесення змін в рішення  Березнівської міської ради від 12 березня 2021 року № 135 «Про затвердження складу та Положення узгоджувальної комісії з вирішення земельних спорів Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області».

39. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)  на території  Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

40. Про передачу в оренду земельної ділянки КОМАНДИТНОМУ ТОВАРИСТВУ «РІВНЕ - ПАС».

41. Про передачу в оренду земельної ділянки ПУБЛІЧНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «УКРНАФТА».

42. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ОКЕРЕШКУ Валерію Андрійовичу в с. Моквин, урочище «Заровече» на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

43. Про надання згоди на передачу земельної ділянки, власник якої помер, в оренду ФЕДАСУ Віктору Васильовичу на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

44. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення МЕЛЬНИКУ Олександру Миколайовичу на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

45. Про включення до переліку земельних ділянок, право оренди на які виставляється на земельні торги окремими лотами та надання дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду шляхом продажу права оренди на земельних торгах (аукціоні).

46. Про передачу права оренди земельних ділянок шляхом продажу права оренди на земельних торгах (аукціоні) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (01.01) на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

 47. Про передачу права оренди земельних ділянок шляхом продажу права оренди на земельних торгах (аукціоні) на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

48. Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій з нормативної грошової оцінки земель сіл Вітковичі, Зірне, Лінчин, Михалин, Яцьковичі Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

49. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

 50. Про надання дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для городництва на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

51. Про внесення змін в рішення від 26.12.2022 № 861 Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

52. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок на території  Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

53. Про надання дозволу на розроблення технічних документацій щодо поділу та об’єднання земельних ділянок комунальної власності на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

54. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення)  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) невитребуваних земельних часток (паїв) на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

55. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

 56. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни цільового призначення.

57. Про передачу в оренду земельної ділянки СИДОРЧУКУ Віктору Петровичу на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

58. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду КУПЧИКУ Адаму Михайловичу на території Березнівської міської ради  Рівненського району Рівненської області.

59. Про внесення змін в рішення від 02.12.2022 № 832 Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

60. Про надання дозволу ФГ «СЕРГІЇВКА» на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

61. Про передачу земельних ділянок в оренду ПрАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО» на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

62. Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення БЕРЕЗНІВСЬКОМУ РАЙОННОМУ СПОЖИВЧОМУ ТОВАРИСТВУ на території  Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

 63. Про надання дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування ДП «Ліси України» для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг за межами населених пунктів на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

64. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), які перебувають в користуванні  та передачу їх у власність громадянам (як спадкоємцям нерухомого майна) на території  Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.       

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь