A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

Березнівська громада читає Гридіна

Дата: 31.03.2023 12:13
Кількість переглядів: 215

Фото без опису

 

Рівненська обласна універсальна наукова бібліотека у партнерстві з бібліотеками територіальних громад області ініціює проведення у квітні – червні 2023 року мережевого заходу «Велике читання. Громада читає Сергія Гридіна».

Березнівська громада підтримує проєкт «Велике читання» і закликає жителів громади читати та обговорювати книги Сергія Гридіна, письменника із Здолбунова, який нині боронить Україну. Його твори несуть в собі соціальний наратив, вражають своєю відвертістю: про школу, родину, суспільство, полишених самих на себе дітей, і взагалі про життя, яким воно є – без прикрас, сповнене суворих реалій і випробувань.

Велике читання спрямоване на залучення широкого кола спільноти до читання та вдумливого обміну враженнями, відродження традицій сімейного читання, виховання почуття спільності та об’єднання довкола ідеї книги. Процес проведення заходу полягає в тому, щоб мешканці ТГ читали впродовж визначеного певного часу книги, а потім обговорювали на різних заходах у бібліотеках, навчальних закладах, інших локаціях ТГ.

Передбачається, що в рамках заходу буде залучена численна аудиторія до одночасного прочитання книг, які в пoдальшому долучаться до їх обговорення.

Велике читання - соціально-культурна ініціатива та чудова нагода промоції читання творів українських авторів та популяризації в цілому української літератури.

Сьогодні державна політика у сфері культури спрямована на підтримку і розвиток читання. Цьому сприяє нова Стратегія розвитку читання на 2023 – 2032 роки «Читання як життєва стратегія».

Просимо долучитися до цієї ініціативи – бібліотекарів, педагогів, психологів, соціальних працівників, працівників поліції, лікарів, підлітків та їх батьків. А бібліотеки КЗ «Березнівська міська публічна бібліотека» стануть майданчиками для зустрічей та обговорень книг.

Висвітлення перебігу мережевого заходу буде здійснюватися через сайт бібліотеки, соціальні мережі з визначеним хештегом:   

 #БерезнівськагромадаЧитаєГридіна

 

Читайте! Долучайтесь та діліться враженнями офлайн та онлайн!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь