A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

У Березнівській громаді відзначили річницю початку визволення Українських земель від рашистських загарбників

Дата: 05.04.2023 10:50
Кількість переглядів: 184

 

 

 Звільнення північних регіонів України від окупанта навесні 2022 року показало не лише нашому народу, але й усім у світі, що Україна може перемогти у цій війні.

Звільнивши північ, ми побачили, що окупанта можна вигнати. Продовживши цей рух по звільненню на півдні України –звільнивши острів Зміїний і Херсонщину, а також на сході України – Харківщину, ми впевнені, що можемо звільнити всі наші території. Початок цієї впевненості – саме у битвах за Мощун, Гостомель, Ірпінь, Бучу, Охтирку, Чернігів та інші.

З нагоди відзначення річниці початку звільнення українських земель від рашистських загарбників та з метою гідного вшанування пам'яті загиблих воїнів, мирного населення, які віддали своє життя за свободу та цілісність нашої України  сьогодні  Березнівський міський голова Руслан Пилипчук, в.о. начальника першого відділу Рівненського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Андрій Пилипака, начальник відділення поліції № 4 Рівненського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Рівненській області Юрій Трофимчук, командир добровольчого формування №1 Березнівської територіальної громади Юрій Гов’ядовський поклали квіти до пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні та учасникам АТО/ООС у місті Березне та вшанували їх жертовність хвилиною мовчання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь