A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

Сімнадцята сесія міської ради VIII скликання від 04.04.2023 року

Дата: 07.04.2023 08:42
Кількість переглядів: 789

 

ПРОТОКОЛ № 33 Засідання сімнадцятої сесії Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області VIII скликання

Про внесення змін до бюджету Березнівської територіальної громади на 2023 рік

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 4

Пояснююча записка

Про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадської безпеки і порядку та результати діяльності правоохоронних органів на території Березнівської міської ради за 2022 рік.

Про внесення змін у відомості про місцезнаходження та затвердження Положення про комунальну установу «Місцева пожежна команда села Балашівка – пожежно-рятувальний підрозділ місцевої пожежної охорони» Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області у новій редакції.

Додаток

Про прийняття із спільної власності сіл, селищ та міст Рівненської області у комунальну власність Березнівської міської територіальної громади основного засобу.

Про збільшення статутного капіталу та затвердження Статуту комунального підприємства «Березневодоканал» Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області у новій редакції.

Додаток

Про затвердження розрахунку та тарифу на платну соціальну послугу догляду вдома, що надається комунальним закладом «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

Додаток 1

Додаток 2

Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Березнівський центр первинної медичної допомоги» Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області на 2023-2025 роки.

Додаток

Про внесення змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства "Березнівський центр первинної медичної допомоги" Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області на 2023 рік.

Додаток 1

Додаток 2

Про затвердження  Програми інтеграції, соціальної адаптації та захисту внутрішньо переміщених осіб на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області на 2023 рік.

Додаток 1

Додаток 2

Про надання дозволу на розроблення проєкту детального плану території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

Додаток

Про затвердження Програми розвитку молочного скотарства в особистих селянських господарствах на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області на 2023 – 2025 роки.

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Про внесення змін до переліку першого типу об’єктів комунальної  власності територіальної громади Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області, що підлягають передачі в оренду на аукціоні, затвердженого рішенням Березнівської міської ради від 28.06.2022 № 731.

Додаток

Про передачу нерухомого майна на баланс комунального закладу «Березнівська міська публічна бібліотека» Рівненського району Рівненської області.

Додаток 

Про передачу нерухомого майна на баланс Князівського ліцею Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

Додаток

Про включення земельних ділянок несільськогосподарського призначення   до переліку земель, що підлягають продажу та надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення БЕРЕЗНІВСЬКОМУ РАЙОННОМУ СПОЖИВЧОМУ ТОВАРИСТВУ на території  Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

Про внесення змін в рішення    Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

Про надання дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для городництва на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду СТЕЦЮКУ Андрію Ігоровичу на території Березнівської міської ради  Рівненського району Рівненської області.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її в постійне користування на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування КП «БЕРЕЗНЕКОМУНСЕРВІС» на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її в постійне користування КП «БЕРЕЗНЕКОМУНСЕРВІС» на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та виділення в натурі (на місцевості) громадянам належної їм земельної частки (паю) для ведення особистого селянського господарства на території  Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

Про надання дозволу ЛАФЕТІ Івану Івановичу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

Про передачу в оренду земельної ділянки ЖАБЧИК Ользі Валеріївні на території Березнівської міської ради  Рівненського району Рівненської області.

Про включення до переліку земельних ділянок, право оренди на які виставляється на земельні торги окремими лотами та надання дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду шляхом продажу права оренди на земельних торгах (аукціоні).

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території  Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

Про надання дозволу на розроблення технічних документацій щодо поділу та об’єднання земельних ділянок комунальної власності на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості) за рахунок земельних часток (паїв) на території  Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій щодо встановлення (відновлення)  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) невитребуваних земельних часток (паїв) за межами с. Новий Моквин та с. Друхів Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

Про надання дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування ДЕРЖАВНОМУ СПЕЦІАЛІЗОВАНОМУ ГОСПОДАРСЬКОМУ ПІДПРИЄМСТВУ  «ЛІСИ УКРАЇНИ» для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг за межами населених пунктів Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

Про надання дозволу СЕМЕНЧУКУ Андрію Олександровичу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на території  Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

Додаток

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь