A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

У кожного свій фронт: «Армія відновлення» працює на Березнівщині

Дата: 24.04.2023 14:05
Кількість переглядів: 219

 

 

У цей непростий час українці наближають перемогу кожен на своєму місці - військові захищають країну на фронті, а цивільні своєю невтомною працею підтримують тил, працюючи на суспільно корисних роботох.

Розпорядженням міського голови Березнівської міської ради від 30 березня 2023 року створено 30 тимчасових робочих місць  для виконання суспільно корисних робіт, які організовані в рамках проєкту «Армія відновлення». У квітні 2023 року 15 осіб із числа безробітних вже залучені до вищезазначених робіт. Ще 15 осіб будуть залучені у травні цього ж року. Після   завершення робіт їм буде виплачено заробітну плату на загальну суму понад 249 тис. грн., що фінансується із державного страхового фонду на випадок безробіття

Роботи проводяться не лише у м.Березне, але і у 10 старостинських округах Березнівської територіальної громади, які визначили їх види відповідно до місцевих потреб. Учасники «Армії відновлення» беруть участь у забезпеченні стабільного функціонування громади:  займаються облаштуванням оборонних рубежів, спостережних пунктів, благоустроєм прибережних смуг та облаштуванням полігонів твердих побутових відходів.

Участь в таких роботах корисна не тільки для громади, але й для самих безробітних. Цей вид зайнятості надає змогу безробітним громадянам працювати, отримувати заробітну плату та робити свій внесок для збереження цілісності території громади і країни у цілому. Крім того, він зараховується до страхового стажу та забезпечує усі соціальні гарантії трудового законодавства.

Віримо, що об’єднання зусиль усіх небайдужих на трудовому фронті та їх конкретні справи наближають нас до Перемоги.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь