A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

V Національний проєкт «Берегиня України»

Дата: 26.04.2023 11:28
Кількість переглядів: 102

 

З метою гідного представлення українських жінок, які присвятили своє життя відродженню, звеличенню рідної землі добрими справами, Український інформаційно-видавничий центр «Галактика» та Міжнародний благодійний фонд “Незламна українська нація” проводить V  Національний проєкт «Берегиня України».

Він розповідає про невтомних, мудрих, талановитих українок, які нарівні з чоловіками, а часом і випереджуючи їх, досягають значних успіхів, поєднуючи наполегливу працю і любов до України, возвеличують націю, множать здобутки, зачаровують своєю вдачею, вражають шляхетністю і милосердям. Це керівники підприємств, державних і недержавних структур, представники громадських організацій, депутатських фракцій, спеціалісти різних галузей, громадські та політичні діячі, благодійники, митці та інші.

Для визначення учасниць створено Організаційну раду до якої надходять списки учасниць згідно з наданими рекомендаціями.Відзначення національним визнанням “Берегиня України” з врученням нагород відбудеться у травні 2023 року у місті Києві.

Про успіхи, досягнення, життєві шляхи розповість Книга пошани “Берегиня України”.

Зібрані кошти спонсорів та меценатів, будуть витрачені на потреби та допомогу нашим захисникам та всім, хто її потребує.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь