A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

У селі Хотин Березнівської громади відкрили меморіальну дошку полеглому у війні з росією Оресту Дубровці

Дата: 27.04.2023 10:22
Кількість переглядів: 172

 

 

У селі Хотин Березнівської громади в пам'ять про загиблого на війні односельчанина Ореста Дубровки встановили меморіальну дошку. Розмістили її на приміщенні будівлі школи, де навчався загиблий.

У 2020 році Ореста призвали до лав збройних сил України.  Військову  службу  проходив у військовій  частині десантно – штурмових військ  Збройних Сил України м. Миколаєва.  В 2021 році був переведений  на військову  службу  за контрактом.

З початком  російсько-української війни  загиблий захисник  став  на  захист держави у  складі окремої десантно–штурмової бригади. 26.04.2022 старший солдат Дубровка Орест загинув у Донецькій області.

Вчора, 26 квітня 2023 року вшанувати пам'ять земляка на подвір'я школи прийшли рідні, друзі, знайомі, колеги та представники місцевої влади, першого відділу Рівненського територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Почесне право відкрити меморіальну дошку  воїну  Оресту Дубровці, який виконував обов’язок перед Батьківщиною,  було надано рідному брату по матері  Олексію Ромашуку та рідній тітці Ларисі Новачок.

До присутніх зі словом звернулися Березнівський міський голова Руслан Пилипчук, директор опорного закладу Прислуцький ліцей, депутат Березнівської міської ради Сергій Минюк.

Для увічнення пам'яті загиблого захисника України Ореста Дубровки в його рідному селі рішенням Березнівської міської ради від 17.10.2022 № 783 названо на його честь вулицю.

Світла пам'ять про молодого Героя-земляка житиме вічно у серцях рідних, односельчан та тих, хто його знав та поважав.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь