A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

У Рівному відбулася конференція "Безбар'єрна Україна"

Дата: 05.05.2023 14:03
Кількість переглядів: 182

 

 

Захід відбувся в рамках ініціативи першої леді Олени Зеленської. Під час конференції, яка проводилася у будівлі сучасного бізнес-центру "Space4", спікерами презентовано "Довідник безбар'єрності", флагманські проекти Рівненської ОВА у сфері створення та впровадження безбар'єрності простору на Рівненщині. Зокрема - це будівництво лікувально-реабілітаційного корпусу для ветеранів війни та ВПО КП "Рівненський обласний госпіталь ветеранів війни", перспективний розвиток кінного спорту та іпотерапії у КП "Вільні" Мирогошанської сільської ради та проєкту "Створення рецепції евакуації з багатофункціональними сервісами". 

‌Участь у спілкуванні з керівництвом Рівненської ОВА, обласної ради, представниками органів місцевого самоврядування, комунальних, громадських, будівельних та проєктних організацій взяв заступник Березнівського міського голови Богдан Дроженець. 

‌Акцент конференції був сконцентрований на подоланні не тільки фізичних, а й ментальних бар'єрів. Адже, як сказав очільник ОВА Віталій Коваль - на Рівненщині усі мають мати рівні можливості. Учасники конференції ділилися власним досвідом щодо створення умов з подолання проблематики недостатньої безбар'єрності у житті та з тими перепонами, які, на жаль, є в нашому сьогоденні.

Особлива увага приділялася майбутній соціалізації наших Захисників та Захисниць, внутрішньо переміщених осіб, родин загиблих.

Разом з тим, усі присутні погодилися, що вирішення проблемних питань безбар'єрності можливе за консолідації зусиль усіх рівнів влади та громадськості і особливе головне місце в цьому процесі належить територіальним громадам.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь