A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

На Березнівщині вшанували пам’ять Андрія Кондратюка, члена Національної спілки письменників України, лауреата премії «Благовіст»

Дата: 05.05.2023 16:30
Кількість переглядів: 491

 

 

На Березнівщині вшанували пам’ять Андрія Кондратюка, члена Національної спілки письменників України, лауреата премії «Благовіст».

05 травня 2023 року учні та вчителі Моквинського ліцею, місцеві письменники, представники міської ради та громади села Моквин вшанували пам’ять земляка, українського прозаїка, літературознавця, перекладача, який за особливі досягнення у літературній творчості, за вагомий внесок у відродження духовності та культури українського народу нагороджений медаллю Національної Спілки письменників України «Почесна відзнака».

Свято пам’яті проходило під назвою «Крізь вікно на хуторі я видивляв світовий простір…». Шанувальники творчості земляка перегорнули сторінку його життєпису.

Андрій Іванович Кондратюк - автор надзвичайно оригінальних за стилем романів залишив нащадкам багату літературну спадщину.

Кожен із присутніх на заході переконався, що хто хоч раз долучався до джерел творчості Андрія Кондратюка, той неодмінно повернеться до них знову, оскільки вони по-справжньому цілющі, смак їхній запам’ятовується надовго.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь