A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

До Міжнародного дня Червоного Хреста

Дата: 08.05.2023 15:25
Кількість переглядів: 88

 

До Міжнародного дня Червоного Хреста відбулася зустріч Березнівського міського голови Руслана Пилипчука з головою Березнівської районної організації товариства Червоного Хреста України Ніною Хімін.

Під час спілкування очільник громади високо оцінив діяльність місцевого товариства Червоного Хреста України, людяність та ініціативу її керівника Ніни Миколаївни. В ході обміну думками обговорили ряд ключових завдань, вирішення яких необхідні для подальшої плідної співпраці місцевої влади та представництва гуманітарної організації.

Завдяки ініціативі голови Березнівської районної організації Товариства Червоного Хреста України Хімін Ніни Миколаївни організовано системне забезпечення внутрішньо переміщених осіб (далі – ВПО) гуманітарною допомогою. Адже з початком повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України 24 лютого 2022 року мільйони українців були змушені покинути свої домівки. Значна кількість з них знайшла прихисток на території Березнівської міської територіальної громади. Максимальна кількість ВПО зафіксована в громаді у травні 2022 року – майже 2700 осіб. Станом на 01.05.2023 на території громади тимчасово проживають 933 переміщених особи.

Протягом 2022 року, під безпосереднім керівництвом та участі Ніни Миколаївни для ВПО, які проживають на території громади, надано гуманітарної допомоги продуктами харчування, засобами гігієни, тощо на загальну суму майже 5,5 млн. грн. Активна робота продовжується у 2023 році.

Тому за активну громадську позицію, відданість справі милосердя, пропаганду ідеалів миру і добра та вагомий особистий внесок у надання гуманітарної допомоги вразливим категоріям населення і громадянам, постраждалим внаслідок збройної агресії російської федерації проти України та з нагоди Міжнародного дня Червоного Хреста і Червоного Півмісяця міський голова Руслан Пилипчук нагородив Ніну Хімін Подякою Березнівської міської ради.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь