A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

Загиблим захисникам – випускникам Городищенського ліцею відкрили меморіальні дошки

Дата: 22.05.2023 18:50
Кількість переглядів: 117

 

 

Трьом випускникам Городищенського ліцею, які загинули за Україну, встановили меморіальні дошки. Вшановуючи пам’ять захисників сьогодні, 22 травня відбулося їх урочисте відкриття. На холодному камені увіковічнено образи українських воїнів Віталія Фурсяка старшого водія окремої єгерської бригади та  бійців елітного спецпідрозділу «КОРД» ГУНП в Рівненській області - Андрій Оксенюка та Василя Нисинця.

Віталій Фурсяк загинув 19 квітня 2022 року у боях з російськими окупантами у Донецькій області. Життя Андрія Оксенюка та Василя Нисинця обірвала ворожа ракета рівно рік тому - 22 травня 2022 року в Запорізькій області.

На урочистій лінійці були присутні рідні загиблих, представники місцевої влади, педагоги та ліцеїсти, поліцейські та військові, односельці.

Зі словами скорботи, вдячності та шани до присутніх звернувся міський голова Руслан Пилипчук.

Директорка ліцею Лариса Гурінчук, пригадуючи своїх учнів зазначила, що Василько, Андрійко, Віталік, саме так ми їх називали, були найкращі хлопці: спортсмени, активісти, патріоти, які завжди відстоювали та захищали честь школи. Керівниця закладу освіти подякувала батькам за виховання мужніх та хоробрих хлопців, завдяки яким ми сьогодні живемо та навчаємось.

Право урочисто відкрити меморіальні дошки надали матерям загиблих Героїв, які не стримуючи сліз дивилися на портрети своїх синів.

Усі присутні вшанували пам’ять загиблих Героїв хвилиною мовчання. Колеги, друзі та рідні загиблих захисників поїхали відвідати могили своїх побратимів, синів, чоловіків. Тих, хто продовжує служити у війську небесному.

Вічна пам’ять та Слава захисникам України!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь