Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

Дев'ятнадцята сесія міської ради VIII скликання від 30.05.2023 року

Дата: 30.05.2023 14:17
Кількість переглядів: 92

 

1. Про внесення змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства "Березнівський центр первинної медичної допомоги" Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області на 2023 рік

2. Про внесення змін до міського бюджету Березнівської міської територіальної громади на 2023 рік.

3. Про прийняття об’єкта нерухомого майна з державної у комунальну власність Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області

4. Про внесення змін до переліку другого типу об’єктів комунальної  власності територіальної громади Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області, що підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, затвердженого рішенням Березнівської міської ради від 28.06.2022 № 731.

5. Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для городництва на території Березнівської міської ради  Рівненського району Рівненської області.

6. Про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості) за рахунок земельних часток (паїв) на території  Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

7. Про внесення змін в рішення    Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території  Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

9. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що перебуває в оренді ТзОВ  «УКРАЇНСЬКА СІРНИКОВА ФАБРИКА» на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

10. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку в с. Моквин на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

11. Про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земель сіл Лінчин та Михалин Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

12. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок на території  Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

13. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки РЕЛІГІЙНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ «РЕЛІГІЙНА ГРОМАДА СВЯТО-МИХАЙЛІВСЬКОЇ ПАРАФІЇ РІВНЕНСЬКОЇ ЄПАРХІЇ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ (ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ УКРАЇНИ) СЕЛА КАМ’ЯНКА РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ.

14. Про передачу в оренду земельної ділянки для сінокосіння та випасання худоби ШЕВЧУК Оксані Миколаївні на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

15. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та виділення в натурі (на місцевості) громадянам належної їм земельної частки (паю) на території  Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

16. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на території  Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

17. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою  щодо  відведення земельної ділянки в оренду ПрАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО» на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

18. Про втрату чинності рішення Березнівської міської ради від 15.04.2021 № 235 «Про комісію із визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам».

19. Про віднесення земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності до самозалісених ділянок.

20. Про затвердження проєктів землеустрою та передачу земельних ділянок в оренду ПрАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО» на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

21. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки шляхом зміни цільового призначення.

22. Про включення до переліку земельних ділянок сільськогосподарського призначення, право оренди на які виставляється на земельні торги, та надання дозволу на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду шляхом продажу права оренди на земельних торгах (аукціоні).

23. Про передачу права оренди земельних ділянок шляхом продажу права оренди на земельних торгах (аукціоні) на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

24. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної  ділянки, на яку  поширюється право земельного сервітуту.

25. Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, право оренди яких підлягає продажу на земельних торгах (аукціоні) та надання дозволу на розроблення нормативної грошової оцінки земельних ділянок на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

26. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (11.02) ПОТАПЧУК Оксані Володимирівні на території Березнівської міської ради  Рівненського району Рівненської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь