Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

Симфонія останнього дзвоника

Дата: 31.05.2023 15:20
Кількість переглядів: 98

Фото без опису

 

Незважаючи на те, що другий рік триває повномасштабне вторгнення російської федерації  в Україну, наші школярі навчаються, і сьогодні для багатьох з них пролунала симфонія  останнього дзвоника. Цьогоріч свято у закладах загальної середньої освіти проводиться в останній день навчання і символізує закінчення навчального року, а для випускників шкіл - завершення навчання в школі. Формат проведення був як онлайн, так і офлайн. У одних закладах заходи відбувалися в межах одного класу, проводилися екскурсії, квести, флешмоби,  в інших – лінійки, які тривали до 20 хвилин.

В опорному закладі Прислуцький ліцей Березнівської міської ради привітали учасників освітнього процесу з Днем останнього дзвоника Березнівський міський голова Руслан Пилипчук та начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради Анатолій Гудько, які вручили подяки та грамоти педагогічним працівникам за сумлінну багаторічну працю, значні досягнення в реалізації державної політики в галузі національної освіти, навчанні та вихованні підростаючого покоління.

Щирі вітання з закінченням навчального року! Для кожного він був різний, для когось життєвим уроком, новим відкриттям, важливими подіями, для когось черговою порцією знань, умінь, навичок простим або складним, але для всіх і кожного повним роздумів, висновків, планів. Нехай час відпочинку і перезавантаження не мине даремно, а поверне всіх міцними, здоровими, гарними і готовими до нового старту.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь