Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

30 років газифікації Березнівської громади

Дата: 05.06.2023 12:15
Кількість переглядів: 82

 

 

5 червня 1993 року в місті Березне з нагоди введення в експлуатацію  магістрального газопроводу та подачі природного газу було урочисто запалено газовий факел і розпочалася газифікація Березнівщини.

У п’ятницю 2 червня 2023 року Березнівський міський голова Руслан Пилипчук зустрівся з колективом Березнівської дільниці Сарненського відділення акціонерного товариства «Рівнегаз» та пенсіонерами бувшого Березнівського управління з експлуатації газового господарства з нагоди 30-річчя пуску газу в Березнівську громаду.

Міський голова подякував всім причетним до цієї  важливої для громади події та вручив подяки Березнівської міської ради окремим працівникам дільниці та пенсіонерам за вагомий внесок у газифікацію населених пунктів Березнівської територіальної громади.

На сьогодні вже газифіковано 34 населені пункти бувшого Березнівського району, прокладено 700 кілометрів газових мереж, побудовано 100 газорозподільчих пунктів, газифіковано 10 промислових підприємств та 245 комунально-побутових об’єктів. Природний газ подається до 13170 квартир та індивідуальних будинків мешканців Березнівської, Соснівської та Малинської територіальних громад.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь