Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

До відома суб’єктів підприємницької діяльності

Дата: 07.06.2023 12:01
Кількість переглядів: 55

Фото без опису

В Україні працює бізнес-акселератор «Бережи свою квітку». Це система доставки продуктів харчування та товарів ужитку, за допомогою якої мешканці громад зможуть замовляти необхідні товари безпосередньо з місцевих магазинів, ринків та малих підприємств.

Система спрямована для покращення розвитку громад та територій, що дозволить покращити рівень життя мешканців та дасть можливість розвиватись місцевому бізнесу.

Під даним брендом надаються послуги доставки продуктів харчування, або інших продуктів від партнерів до користувача. Користувач може зареєструватись на сайті і отримати доступ до особистого кабінету та до сторінок магазину. На сторінках магазину можна ознайомитись із асортиментом магазину та скласти список замовлення.

Для участі необхідно зареєструватися на сайті бізнес-акселератора. Участь безкоштовна, ведення бізнесу на основі інструментів акселерптора передбачає сплату учасником комісії від комерційної діяльності. Набір учасників планується з 1 червня 2023 року.

Частина залучених коштів  бізнес-акселератором спрямовується на розвиток безкоштовної та вільної освітньої ініціативи: TECHNO4 – Національного науково-розважального клубу для дітей та підлітків за активної участі батьків  (https://techno4.online).

Більше інформації про бізнес-акселератор «Бережи свою квітку» можна знайти на офіційній сторінці: https://kwitka.space/ та за телефоном: 063 955 23 08.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь