A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

Двадцята сесія міської ради VIII скликання від 13.06.2023 року

Дата: 13.06.2023 14:40
Кількість переглядів: 697

 

ПРОТОКОЛ № 36 Пленарного засідання двадцятої позачергової сесії Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області VIII скликання

Про передачу нерухомого майна, що є комунальною власністю Березнівської міської ради Рівненського  району Рівненської області, на баланс Березнівського міського центру соціальних служб з правом  оперативного управління.

Про внесення змін до переліків першого та другого типу об’єктів комунальної  власності територіальної громади Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області, що підлягають передачі в оренду на аукціоні та без проведення аукціону, затверджених рішенням Березнівської міської ради від 28.06.2022 №731.

Додаток

Про затвердження програми підтримки професійної (професійно-технічної) освіти у Березнівській міській територіальній громаді на 2023 рік.

Додаток

Про внесення змін до Програми розвитку та фінансової підтримки комунальних підприємств Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області на 2022 – 2024 роки.

Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Березнівської міської територіальної громади на 2023 рік.

Про внесення змін до міського бюджету Березнівської міської територіальної громади на 2023 рік.

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 4

Додаток 5

Пояснююча записка

Про делегування функцій замовника будівельних робіт по об’єкту «Капітальний ремонт ПРУ № 64011 Березнівський ліцей № 2 Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області за адресою: вул. Будівельників, 4 м. Березне, Рівненського району Рівненської області».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь