A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

Двадцять перша сесія міської ради VIII скликання від 27.06.2023 року

Дата: 28.06.2023 10:59
Кількість переглядів: 570

 

ПРОТОКОЛ № 37 Пленарне засідання двадцять першої сесії Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області VIII скликання

1003 Про здійснення заходів із соціального захисту дітей - сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які проживають на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області за І півріччя 2023 року.

Додаток

1004 Про роботу комунальної установи «Трудовий архів» Березнівської міської ради за 2022 рік.

1005 Про стан оренди нерухомого майна комунальної власності  Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області за 2022 рік та січень-травень 2023 року.

1006 Про внесення змін до рішення Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області від 15 квітня 2021 року № 205.

1007 Про внесення змін у відомості про місцезнаходження юридичної особи та затвердження Статуту закладу дошкільної освіти (ясла-садок) № 1 «Ромашка» комбінованого типу міста Березне Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області у новій редакції.

Статут

1008 Про внесення змін у відомості про місцезнаходження юридичної особи та затвердження Статуту закладу дошкільної освіти (ясла-садок) № 2 «Теремок» комбінованого типу міста Березне Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області у новій редакції.

Статут

1009 Про внесення змін у відомості про місцезнаходження юридичної особи та затвердження Статуту закладу дошкільної освіти (ясла-садок) № 4 «Дивосвіт» міста Березне Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області у новій редакції.

Статут

1010 Про внесення змін у відомості про місцезнаходження юридичної особи та затвердження Статуту закладу дошкільної освіти «Барвінок» села Зірне Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області у новій редакції.

Статут

1011 Про внесення змін у відомості про місцезнаходження юридичної особи та затвердження Статуту закладу дошкільної освіти «Берізка» села Кам'янка Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області у новій редакції.

Статут

1012 Про внесення змін у відомості про місцезнаходження юридичної особи та затвердження Статуту закладу дошкільної освіти «Колосок» села Балашівка Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області у новій редакції.

Статут

1013 Про внесення змін у відомості про місцезнаходження юридичної особи та затвердження Статуту закладу дошкільної освіти (ясла-садок) «Мальвіна» села Друхів Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області у новій редакції.

Статут

1014 Про внесення змін у відомості про місцезнаходження юридичної особи та затвердження Статуту закладу дошкільної освіти (ясла-садок) «Ромашка» села Моквин Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області у новій редакції.

Статут

1015 Про внесення змін у відомості про місцезнаходження юридичної особи та затвердження Статуту закладу дошкільної освіти «Росинка» села Яцьковичі Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області у новій редакції.

Статут

1016 Про внесення змін у відомості про місцезнаходження юридичної особи та затвердження Статуту закладу дошкільної освіти «Сонечко» села Білка Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області у новій редакції.

Статут

1017 Про внесення змін у відомості про місцезнаходження юридичної особи та затвердження Статуту закладу дошкільної освіти «Теремок» села Городище Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області у новій редакції.

Статут

1018 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) за рахунок земельних часток (паїв) на території  Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1019 Про надання дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо встановлення (зміни) меж сіл Моквин та Новий Моквин Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1020 Про включення до переліку земельних ділянок сільськогосподарського призначення, право оренди на які виставляється на земельні торги, та надання дозволу на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду шляхом продажу права оренди на земельних торгах (аукціоні).

1021 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу її в постійне користування Комунальному підприємству «Управляюча компанія «КОМФОРТ» на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1022 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в оренду ГАВРИЛЮКУ Сергію Володимировичу на території Березнівської міської ради  Рівненського району Рівненської області.

1023 Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості ЛАФЕТІ Івану Івановичу на території Березнівської міської ради  Рівненського району Рівненської області.

1024 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу їх в оренду громадянину ФЕДАСУ Віктору Васильовичу на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1025 Про припинення права постійного користування земельною ділянкою ДОШКІЛЬНОМУ НАВЧАЛЬНОМУ ЗАКЛАДУ ДИТЯЧИЙ САДОК "ПРОЛІСОК" С. КНЯЗІВКА ТИШИЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ БЕРЕЗНІВСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ.

1026 Про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1027 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок на території  Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1028 Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду шляхом продажу права оренди на земельних торгах (аукціоні) в м. Березне Рівненського району Рівненської області.

1029 Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на території  Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1030 Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та виділення в натурі (на місцевості) громадянам належної їм земельної частки (паю) для ведення особистого селянського господарства на території  Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1031  Про внесення змін в рішення Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1032 Про внесення змін до переліків першого та другого типу об'єктів комунальної власності територіальної громади Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області, що підлягають передачі в оренду на аукціоні та без проведення аукціону, затверджених рішенням Березнівської міської ради від 28.06.2022 № 731.

Додаток

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь