Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

Березнівчани попрощалися з двома захисниками України

Дата: 29.06.2023 16:40
Кількість переглядів: 187

 

Фото без описуФото без опису

Сьогодні, 29 червня, Березнівська громада провела в останню земну дорогу двох захисників – Сергія Семеновича, жителя міста Березне та Віктора Кондратюка, жителя села Моквин (хутір Лукавець).

Обидва воїни загинули під час виконання бойового завдання із захисту територіальної цілісності України 25 червня 2023 року.

Сергій загинув в Харківській області, а Віктор - у Донецькій області.

У загиблих героїв вдома залишились рідні та друзі. У Сергія - дружина і двоє неповнолітніх синів, у Віктора – мама, дві дочки та дві сестри.

Прощання з Сергієм Семеновичем спочатку відбулося удома в загиблого по вулиці Теклівська міста Березне, в якому Сергій проживав з дружиною та дітьми.

На прощання до сімейного будинку прийшли рідні, друзі, знайомі, всі хто знав, любив, шанував Сергія.

Потім під траурні звуки духового оркестру, почесної варти та колони прапороносців березнівчани урочисто провели Сергія рідними вулицями міста до храму Різдва Пресвятої Богородиці, де відбулася заупокійна служба.

Опісля прощання продовжили на міському майдані Незалежності разом з прибувшим на рідну Березнівщину кортежом загиблого захисника Віктора Кондратюка.

На міській площі Незалежності поруч з двома домовинами лунали останні слова для захисників та їх родин.

Після траурного мітингу жалобну процесію з двома загиблими, яка рухалася центральними вулицями міста, з надзвичайною повагою та скорботою зустрічали містяни.

Поховали Героїв з військовими почестями.

Сергія Семеновича поховали на алеї Слави міського кладовища в урочищі «Лукавець» поруч із земляками, які віддали своє життя за майбутнє України, а Віктора Кондратюка після служби Божої в Свято-Покровському храмі міста Березне та прощання в батьківському будинку, на сільському кладовищі села Моквин.

Вічна пам'ять та слава українським воїнам, які віддали своє життя за нашу свободу і незалежність України у війні з російськими окупантами. Щирі співчуття рідним і близьким.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь