Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

Березнівчани попрощалися з померлим військовим медиком Миколою Дуцем

Дата: 31.07.2023 11:27
Кількість переглядів: 112

 

Вчора, 30 липня 2023 року Березнівщина востаннє проводжала нашого померлого військового медика Миколу Дуця з міста Березне, 1983 року народження.

Старший інструктор медичного пункту загону спеціальних операцій, став на захист рідної землі у липні 2022 року. Помер Микола 27 липня 2023 року на військовій службі.

Ще з шкільних років Микола був людиною з активною життєвою позицією. До 24 лютого 2022 року працював за кордоном. Після повномасштабного вторгнення російського агресора повернувся додому та влітку минулого року поповнив лави Збройних сил України. Під час бойових дій з московськими окупантами отримав осколкове поранення та контузію. Після перенесеної хірургічної операції та короткої реабілітації повернувся у військову частину до побратимів. На жаль, смерть підступно обірвала життя українського воїна.

На прощання до батьківського будинку Дуців прийшли рідні, друзі, знайомі, колишні однокласники, усі хто знав Миколу. А запам’ятали його як надзвичайно вихованого та доброзичливого чоловіка, який без вагань прийняв рішення захищати Батьківщину від навали московської орди.

Похоронна процесія в жалобі тягнулася від батьківської оселі міськими вулицями Незалежності, Лесі Українки, встеленими квітами до Свято-Миколаївського храму міста Березне, де відбулася заупокійна служба за захисником.

Поховали Захисника зі всіма військовими почестями на місцевому кладовищі в урочищі «Лукавець» на Алеї Слави поруч із земляками, які віддали своє життя за майбутнє України.

Військові вручили рідним загиблого Державний Прапор України. На честь славного воїна пролунали залпи військового салюту.

В глибокій скорботі низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю воїна.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлого Миколи, розділяємо їхній біль та горе.

Нехай світлий спомин про українського воїна назавжди залишиться в наших серцях та спогадах його рідних, земляків, побратимів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь