Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

Свято футболу у Березному

Дата: 14.08.2023 11:03
Кількість переглядів: 156

 

13 серпня цього року у нашому місті на центральному стадіоні «Колос» відбувся фінал Кубку Березнівщини з футболу на підтримку ЗСУ. На поле вийшли чотири команди сіл Орлівка, Тишиця, Мирне та Прислуч. Після доволі запеклої боротьби, з рахунком 1:0, перемогу здобула команда села Мирне. Друге місце посіла команда с. Прислуч. А на третій позиції – футболісти с.Тишиця.

Судячи з кількості вболівальників (трибуни були заповнені майже вщент), спортивне дійство прийшло людям до вподоби. Щирі емоції позитивні вирували над усім стадіоном. Тож дякуємо як командам, так і особисто організатору Сергію Володимировичу Ротову, за прекрасне свято футболу і позитив, якого так зараз не вистачає українцям.

Кошти, зібрані під час фіналу, будуть перераховані на підтримку ЗСУ. Також учасники чемпіонату з футболу Березнівщини (а він триватиме до кінця жовтня), дійшли згоди, що гроші, які надалі збиратимуться під час зустрічей, передаватимуть нашим футболістам, які зараз зі зброєю у руках  боронять Україну від рашистської навали.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь