Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

Двадцять третя сесія міської ради VIII скликання від 15.08.2023 року

Дата: 15.08.2023 14:28
Кількість переглядів: 135

 

Про внесення змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства "Березнівський центр первинної медичної допомоги" Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області на 2023 рік.

Про затвердження змін до Програми фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Березнівська стоматологічна поліклініка» Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області на 2023 – 2025 роки.

Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства "Березнівська центральна міська лікарня" Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області на 2023 – 2025 роки.

Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Березнівської міської територіальної громади на 2023 рік.

Про внесення змін до міського бюджету Березнівської міської  територіальної громади на 2023 рік.

Про затвердження Переліку адміністративних послуг Центру надання адміністративних послуг Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської  області у новій редакції.

Про присвоєння рангів старостам старостинських округів Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

Про затвердження Положення про уповноважену особу з питань запобігання та виявлення корупції у Березнівській міській раді Рівненського району Рівненської області в новій редакції.

Про створення постійно діючої комісії для розгляду питань щодо відключення споживачів від мереж (систем) централізованого опалення (теплопостачання) та постачання гарячої води на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

Про надання дозволів на розроблення проєктів детальних планів території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

Про передачу інших нефінансових активів на баланс комунального підприємства «Березнекомунсервіс» Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області з балансу Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

Про внесення змін до рішення міської ради від 03.02.2021 № 63 «Про передачу майна, що є комунальною власністю територіальної громади Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області, в оперативне управління та на баланс відділу культури та соціальної політики Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області».

Про внесення змін до рішення міської ради від 03.02.2021 №65 «Про передачу майна, що є комунальною власністю територіальної громади Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області, в оперативне управління та на баланс Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області».

Про Перелік об’єктів нерухомого майна комунальної власності Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

Про внесення змін до Переліку другого типу об’єктів комунальної  власності територіальної громади Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області, що підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, затвердженого рішенням Березнівської міської ради від 28.06.2022 № 731.

Про внесення змін у відомості про місцезнаходження та затвердження Статуту БЕРЕЗНІВСЬКОГО  ЛІЦЕЮ №1 ІМЕНІ МИКОЛИ БУХОВИЧА БЕРЕЗНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ у новій редакції.

Про внесення змін у відомості про місцезнаходження та затвердження Статуту БЕРЕЗНІВСЬКОГО  ЛІЦЕЮ №2 БЕРЕЗНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ у новій редакції.

Про внесення змін у відомості про місцезнаходження та затвердження Статуту БЕРЕЗНІВСЬКОГО  ЛІЦЕЮ №3 БЕРЕЗНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ у новій редакції.

Про внесення змін у відомості про місцезнаходження та затвердження Статуту БЕРЕЗНІВСЬКОГО ЕКОНОМІКО-ГУМАНІТАРНОГО ЛІЦЕЮ БЕРЕЗНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ у новій редакції.

Про внесення змін у відомості про місцезнаходження та затвердження Статуту БИСТРИЦЬКОГО ЛІЦЕЮ БЕРЕЗНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ у новій редакції.

Про внесення змін у відомості про місцезнаходження та затвердження Статуту БІЛКІВСЬКОЇ ГІМНАЗІЇ БЕРЕЗНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ у новій редакції.

Про внесення змін у відомості про місцезнаходження та затвердження Статуту ВІТКОВИЦЬКОГО ЛІЦЕЮ БЕРЕЗНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ у новій редакції.

Про внесення змін у відомості про місцезнаходження та затвердження Статуту ГОРОДИЩЕНСЬКОГО ЛІЦЕЮ БЕРЕЗНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ у новій редакції.

Про внесення змін у відомості про місцезнаходження та затвердження Статуту ДРУХІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ БЕРЕЗНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ у новій редакції.

Про внесення змін у відомості про місцезнаходження та затвердження Статуту ЗІРНЕНСЬКОГО ЛІЦЕЮ БЕРЕЗНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ у новій редакції.

Про внесення змін у відомості про місцезнаходження та затвердження Статуту КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «БУДИНОК ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ» БЕРЕЗНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ у новій редакції.

Про внесення змін у відомості про місцезнаходження та затвердження Статуту КНЯЗІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ БЕРЕЗНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ у новій редакції.

Про внесення змін у відомості про місцезнаходження та затвердження Статуту МОКВИНСЬКОГО ЛІЦЕЮ БЕРЕЗНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ у новій редакції.

Про внесення змін у місцезнаходження та затвердження Положення про ЯБЛУНІВСЬКУ ФІЛІЮ ОПОРНОГО ЗАКЛАДУ КАМ’ЯНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ БЕРЕЗНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ у новій редакції.

Про внесення змін у місцезнаходження та затвердження Положення про ЯЦЬКОВИЦЬКУ ФІЛІЮ ОПОРНОГО ЗАКЛАДУ БАЛАШІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ БЕРЕЗНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ у новій редакції.

Про прийняття земельної ділянки державної власності у комунальну власність Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

Про включення земельної ділянки несільськогосподарського призначення   до переліку земель, що підлягають продажу та надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення ЛУЦИКУ Олексію Олександровичу на території  Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для городництва на території Березнівської міської ради  Рівненського району Рівненської області.

Про передачу земельної ділянки в оренду ГАЛАЙЧУК Зої Михайлівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на території  Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та виділення в натурі (на місцевості) громадянам належної їм земельної частки (паю) для ведення особистого селянського господарства на території  Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

 Про внесення змін в рішення Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду шляхом продажу права оренди на земельних торгах (аукціоні).

Про надання дозволу на розроблення технічної документації щодо поділу та об’єднання земельної ділянки комунальної власності на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

Про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності.

Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

Про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості) за рахунок земельних часток (паїв) на території  Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

Про надання дозволу ЛЮШИНУ Юрію Степановичу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

Про поновлення договору оренди землі ДЕНИСЕНКУ Олексію Валерійовичу.

Про звернення депутатів Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області до Президента України щодо скасування підвищення ціни на електроенергію для побутових споживачів та введення мораторію на підвищення цін/тарифів ЖКГ на термін дії воєнного стану в Україні та шести місяців після його припинення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь