A A A K K K
для людей із порушенням зору
Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

Двадцять третя сесія міської ради VIII скликання від 15.08.2023 року

Дата: 17.08.2023 09:05
Кількість переглядів: 656

 

ПРОТОКОЛ № 39 Пленарне засідання двадцять третьої сесії  Березнівської міської ради Рівненського району  Рівненської області VIII скликання

1037 Про внесення змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства "Березнівський центр первинної медичної допомоги" Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області на 2023 рік.

Додаток

1038 Про затвердження змін до Програми фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Березнівська стоматологічна поліклініка» Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області на 2023 – 2025 роки.

Додаток

1039 Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства "Березнівська центральна міська лікарня" Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області на 2023 – 2025 роки.

1040 Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Березнівської міської територіальної громади на 2023 рік.

1041 Про внесення змін до міського бюджету Березнівської міської  територіальної громади на 2023 рік.

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 4

Додаток 5

Пояснююча записка

1042 Про затвердження Переліку адміністративних послуг Центру надання адміністративних послуг Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської  області у новій редакції.

Додаток

1043 Про присвоєння рангів старостам старостинських округів Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1044 Про затвердження Положення про уповноважену особу з питань запобігання та виявлення корупції у Березнівській міській раді Рівненського району Рівненської області в новій редакції.

Додаток

1045 Про створення постійно діючої комісії для розгляду питань щодо відключення споживачів від мереж (систем) централізованого опалення (теплопостачання) та постачання гарячої води на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1046 Про надання дозволів на розроблення проєктів детальних планів території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1047 Про передачу інших нефінансових активів на баланс комунального підприємства «Березнекомунсервіс» Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області з балансу Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1048 Про внесення змін до рішення міської ради від 03.02.2021 № 63 «Про передачу майна, що є комунальною власністю територіальної громади Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області, в оперативне управління та на баланс відділу культури та соціальної політики Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області».

1049 Про внесення змін до рішення міської ради від 03.02.2021 №65 «Про передачу майна, що є комунальною власністю територіальної громади Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області, в оперативне управління та на баланс Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області».

1050 Про Перелік об’єктів нерухомого майна комунальної власності Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

Додаток

1051 Про внесення змін до Переліку другого типу об’єктів комунальної  власності територіальної громади Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області, що підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, затвердженого рішенням Березнівської міської ради від 28.06.2022 № 731.

Додаток

1052 Про внесення змін у відомості про місцезнаходження та затвердження Статуту БЕРЕЗНІВСЬКОГО  ЛІЦЕЮ №1 ІМЕНІ МИКОЛИ БУХОВИЧА БЕРЕЗНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ у новій редакції.

Статут

1053 Про внесення змін у відомості про місцезнаходження та затвердження Статуту БЕРЕЗНІВСЬКОГО  ЛІЦЕЮ №2 БЕРЕЗНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ у новій редакції.

Статут

1054 Про внесення змін у відомості про місцезнаходження та затвердження Статуту БЕРЕЗНІВСЬКОГО  ЛІЦЕЮ №3 БЕРЕЗНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ у новій редакції.

Статут

1055 Про внесення змін у відомості про місцезнаходження та затвердження Статуту БЕРЕЗНІВСЬКОГО ЕКОНОМІКО-ГУМАНІТАРНОГО ЛІЦЕЮ БЕРЕЗНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ у новій редакції.

Статут

1056 Про внесення змін у відомості про місцезнаходження та затвердження Статуту БИСТРИЦЬКОГО ЛІЦЕЮ БЕРЕЗНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ у новій редакції.

Статут

1057 Про внесення змін у відомості про місцезнаходження та затвердження Статуту БІЛКІВСЬКОЇ ГІМНАЗІЇ БЕРЕЗНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ у новій редакції.

Статут

1058 Про внесення змін у відомості про місцезнаходження та затвердження Статуту ВІТКОВИЦЬКОГО ЛІЦЕЮ БЕРЕЗНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ у новій редакції.

Статут

1059 Про внесення змін у відомості про місцезнаходження та затвердження Статуту ГОРОДИЩЕНСЬКОГО ЛІЦЕЮ БЕРЕЗНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ у новій редакції.

Статут

1060 Про внесення змін у відомості про місцезнаходження та затвердження Статуту ДРУХІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ БЕРЕЗНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ у новій редакції.

Статут

1061 Про внесення змін у відомості про місцезнаходження та затвердження Статуту ЗІРНЕНСЬКОГО ЛІЦЕЮ БЕРЕЗНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ у новій редакції.

Статут

1062 Про внесення змін у відомості про місцезнаходження та затвердження Статуту КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «БУДИНОК ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ» БЕРЕЗНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ у новій редакції.

Статут

1063 Про внесення змін у відомості про місцезнаходження та затвердження Статуту КНЯЗІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ БЕРЕЗНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ у новій редакції.

Статут

1064 Про внесення змін у відомості про місцезнаходження та затвердження Статуту МОКВИНСЬКОГО ЛІЦЕЮ БЕРЕЗНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ у новій редакції.

Статут

1065 Про внесення змін у місцезнаходження та затвердження Положення про ЯБЛУНІВСЬКУ ФІЛІЮ ОПОРНОГО ЗАКЛАДУ КАМ’ЯНСЬКИЙ ЛІЦЕЙ БЕРЕЗНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ у новій редакції.

Положення

1066 Про внесення змін у місцезнаходження та затвердження Положення про ЯЦЬКОВИЦЬКУ ФІЛІЮ ОПОРНОГО ЗАКЛАДУ БАЛАШІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ БЕРЕЗНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ у новій редакції.

Положення

1067 Про прийняття земельної ділянки державної власності у комунальну власність Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1068 Про включення земельної ділянки несільськогосподарського призначення   до переліку земель, що підлягають продажу та надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1069 Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення ЛУЦИКУ Олексію Олександровичу на території  Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1070 Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для городництва на території Березнівської міської ради  Рівненського району Рівненської області.

1071 Про передачу земельної ділянки в оренду ГАЛАЙЧУК Зої Михайлівні для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1072 Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на території  Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1073 Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та виділення в натурі (на місцевості) громадянам належної їм земельної частки (паю) для ведення особистого селянського господарства на території  Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1074 Про внесення змін в рішення Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1075 Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду шляхом продажу права оренди на земельних торгах (аукціоні).

1076 Про надання дозволу на розроблення технічної документації щодо поділу та об’єднання земельної ділянки комунальної власності на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1077 Про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності.

1078 Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва на території Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1079 Про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості) за рахунок земельних часток (паїв) на території  Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області.

1080 Про поновлення договору оренди землі ДЕНИСЕНКУ Олексію Валерійовичу.

1081 Про звернення депутатів Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області до Президента України щодо скасування підвищення ціни на електроенергію для побутових споживачів та введення мораторію на підвищення цін/тарифів ЖКГ на термін дії воєнного стану в Україні та шести місяців після його припинення


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь