Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

"Ваучер на навчання: Шлях до нових можливостей"

Дата: 18.08.2023 14:28
Кількість переглядів: 158

Фото без опису

 

 

👉 З початку року на Березнівщині 15 осіб отримали ваучер для оплати навчання від служби зайнятості. Десятеро з яких вже розпочали навчання в професійно-технічному навчально-виховному закладі Березнівський РСТК ТСОУ (Автошкола) з метою отримання водійських прав категорій «С», «СЕ» або «Д». Приємно відзначити, що серед слухачів є також внутрішньо переміщені особи. Це надасть їм можливість інтеграції в суспільство та здобуття нової професії, що дозволить забезпечити себе та свою родину, покращити фінансове становище і активно впливати на своє майбутнє.

 

☝️ Нагадаємо, Ваучер на навчання– це документ, що дає особі право безоплатно пройти навчання за затвердженим переліком професій та спеціальностей за кошти Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

 

❗️То ж які кроки треба зробити та куди звертатися, щоб отримати #ваучер?

 

✅️ 1. Вам необхідно звернутися до служби зайнятості та повідомити про намір отримати ваучер на навчання.

 

✅️ 2. Далі ви маєте визначитися, на кого ви бажаєте вчитися. Потім вибрати необхідну професію або спеціальність з переліку професій, за яким може бути виданий ваучер. Перелік професій тут: https://is.gd/qjIfuw

 

✅️ 3. Написати заяву на отримання ваучера та надати необхідний пакет документів до служби зайнятості. Перелік документів тут: https://www.dcz.gov.ua/storinka/vauchery

 

✅️ 4. Фахівці служби зайнятості протягом восьми днів опрацьовують вашу заяву та приймають рішення щодо видачі ваучера.

 

✅️ 5. Протягом 5 робочих днів з дня надходження позитивного рішення вам необхідно звернутися в службу зайнятості та отримати ваучер.

 

✅️ 6. Ви обираєте навчальний заклад, який має право здійснювати діяльність у сфері вищої освіти та професійно-технічної освіти із переліку навчальних закладів, для навчання в яких може бути виданий ваучер. Перелік тут: https://is.gd/LtO4Vm

 

✅️ 7. Подаєте до обраного навчального закладу ваучер та пакет документів для вступу. Потім укладаєте з навчальним закладом договір та розпочинаєте навчання.

 

ℹ️Більш детальну інформацію можна отримати у відділі взаємодії з роботодавцями Березнівського управління Рівненської філії Рівненського обласного центру зайнятості за адресою: м. Березне, вул. Буховича, 6.

 

 📲Телефон: 0686246061

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь