Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

   Національно-патріотичне виховання  неповнолітніх підоблікових пробації

Дата: 21.08.2023 12:32
Кількість переглядів: 129

 

 

   Щорічно, 24 серпня Україна відзначає  День  Незалежності України. Адже саме у цей день у 1991 році Верховною Радою УРСР було прийнято Акт проголошення незалежності України, що символізує волелюбність та єдність нації, віру українського народу у державу.

   З метою формування національної свідомості, патріотизму, прищеплення поваги до національних традицій та символів, підоблікові засуджені Рівненського РС №1 філії Державної установи «Центр пробації» у Рівненській області долучилися  до проведення заходу до Дня Незалежності України, який відбувся 20.08.2023 року на території  старостинського округу №1 Березнівської міської ради, Рівненського району, Рівненської області.

   Під час заходу було проведено благодійний ярмарок для збору коштів на реабілітацію пораненого воїна Миколи Базелюка.  До заходу долучилися приватні підприємці с.Кам'янка та с.Антонівка старостинського округу №1 Березнівської міської ради, віряни Помісної Церкви Християн Віри Євангельської П'ятидесятників, та всі небайдужі жителі старостинського округу. Зокрема, неповнолітній підобліковий сектору пробації разом із сім'єю  долучився до проведення патріотичного заходу та  взяв участь у благодійній  лотереї.

   Національно-патріотичне та соціальне виховання є складовою загального виховного процесу як підростаючого покоління так і кожного громадянина України. Воно формується на прикладай  високої патріотичної свідомості, почуття вірності, любові до Батьківщини, турботи про благо свого народу, готовності до виконання громадянського і конституційного обов'язку із захисту національних інтересів, цілісності, незалежності України, сприяння становленню її як правової, демократичної, соціальної держави.

 

            Начальник сектору                                                                                  Михайло ЛЕЙЧЕНКО

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь