Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

В Березнівській міській територіальній громаді проведено акцію «Замість квітів – допомога ЗСУ»

Дата: 01.09.2023 19:00
Кількість переглядів: 112

 

Розпочався ще один навчальний рік в умовах війни, розв’язаної  російською  федерацією. Попри те, що і освітяни, і діти, і батьки завжди з особливою радістю зустрічали 1 вересня, цьогоріч перший день навчання розпочався без скупчень учнів, гостей та святкових лінійок.  Всі школи, дошкільні та позашкільні заклади доклали максимальних зусиль для облаштування укриттів та створення безпечного середовища для учасників освітнього процесу, тому, враховуючи думку батьків, діти переважно навчатимуться в очному та змішаному форматах. Всього у школах навчатиметься 9897 учнів, в тому числі 783 першокласники. 12 закладів дошкільної освіти, які мають укриття, приступили до роботи в очному форматі.

За ініціативи голови Березнівської міської ради Руслана Пилипчука та відділу освіти, молоді та спорту у перший день навчання заклади освіти Березнівської міської ради доєднатися до акції «Замість квітів – допомога ЗСУ».  Під час акції зібрали 357521 гривень. Кошти  передадуть Збройним Силам України.

Нехай Першовересень надихне всіх учасників освітнього процесу на нові досягнення, дасть тверду опору для подальших життєвих перспектив!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь