Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

«ЄРОБОТА»: БЕРЕЗНІВЧАНКА ПЕРЕТВОРИЛА ХОББІ НА ПРИБУТКОВИЙ БІЗНЕС

Дата: 14.09.2023 12:56
Кількість переглядів: 243

 

 

Світлана КУЦА - це молода підприємиця з Березного, яка має багато талантів, енергії та ідей. Вона ставить перед собою амбітні цілі та досягає їх завдяки своїй наполегливості та вірі в себе.

Світлана закінчила Університет водного господарства та природокористування за спеціальністю прикладна математика. Працюючи викладачем в Березнівському лісовому коледжі, не зупинялася на досягнутому та прагнула реалізувати свою мрію про власний бізнес. Завдяки курсам Підприємця початківця, які дівчина пройшла за підтримки служби зайнятості в 2017 році, вона відкрила один з перших фітнес-залів в Березно, а згодом - магазин продуктових товарів у селі Бистричі. Крім того, Світлана КУЦА була однією з перших підприємців Березнівщини, які встановили касовий апарат, щоб прозоро обліковувати свої доходи та витрати. Але підприємиця не зупинилася і на цьому.

Світлана з дитинства любила шити, тож вирішила перетворити своє хоббі на прибутковий бізнес. Для  реалізації своїх амбітних планів підприємиця скористалася урядовим проєктом «єРобота: Власна справа». Склала бізнес-план та подала онлайн-заявку через портал «Дія». Далі була успішна співбесіда у Рівненському обласному центрі зайнятості, а згодом – отримання позитивного рішення Державного центру зайнятості на отримання коштів мікрогранту.

За отримані кошти підприємиця придбала матеріали та сучасне обладнання для пошиття трикотажних виробів. Вклавши власні заощадження та залучивши кошти мікрогранту пані Світлана відкрила затишну майстерню, де  шиє якісний та модний одяг для дорослих та дітей. Її вироби користуються попитом не лише в Березно, а й далеко за його межами. Також, за умовами даної програми, підприємиця  створила два нових робочих місця,  які укомплектовані за сприяння Березнівського управління Рівненської філії обласної служби зайнятості.

Світлана КУЦА - це приклад того, як можна досягти успіху, якщо мати мету, бажання та наполегливість. Також варто зауважити, що співпраця з підприємицею триває від початку започаткування її власної справи. Служба зайнятості неодноразово сприяла укомплектуванню вакантних посад, а за працевлаштування окремих категорій безробітних підприємиця отримувала компенсаційні виплати у розмірі фактичних витрат на єдиний соціальний внесок.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь