Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

Березнівський міський голова привітав працівників лісового господарства громади із професійним святом

Дата: 16.09.2023 10:30
Кількість переглядів: 200

 

День працівника лісу – професійне свято працівників лісового господарства, лісової та деревообробної промисловості України, яке відзначається щорічно у третю неділю вересня.

На працівників лісу покладено масштабні та дуже важливі завдання: збільшувати площу лісів, розширювати розмаїття тваринного світу, оберігати ліси від браконьєрів, шкідників та пожеж тощо.

З нагоди Дня працівника лісу Березнівський міський голова Руслан Пилипчук 15 вересня цього року зустрівся з працівниками філій державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України» - «Березнівське лісове господарство» і «Соснівське лісове господарство», спеціалізованого виробничого сільськогосподарського кооперативу «Агроліс» та товариства з обмеженою відповідальністю «Деревопереробна компанія Зелений світ».

Очільник громади привітав їх з професійним святом, подякував за їх професіоналізм, самовідданість справи, сумлінну і високоефективну працю та відзначив кращих працівників лісової та деревообробної  галузей Почесними грамотами Березнівської міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь