Березнівська міська рада
Рівненського району, Рівненської області

У Березнівській громаді розробляють  Стратегію розвитку територіальної громади на 7 років

Дата: 22.09.2023 09:58
Кількість переглядів: 248

 

 

21 вересня відбулось перше засідання робочої групи із розробки Стратегії розвитку Березнівської міської територіальної громади до 2030 року.

Модератором і спікером на засіданні робочої групи був експерт Тарас Микитин, доцент кафедри менеджменту Рівненського державного гуманітарного університету, який ознайомив присутніх із сутністю та завданнями стратегічного планування громади.

Начальник відділу з питань соціально-економічного розвитку територій Березнівської міської ради Сергій Середній проінформував про проведений соціально-економічний аналіз Березнівської міської територіальної громади, звернув увагу присутніх членів робочої групи на переваги територіальної громади та проблемні питання.

На засіданні робочої групи було оголошено результати онлайн опитування мешканців громади, які проводилися напередодні. Після цього члени робочої групи працювали в підгрупах та здійснили SWOT-аналіз соціально-економічного розвитку Березнівської міської територіальної громади, тобто сформували ряд сильних та слабких сторін, визначили можливості й загрози.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь